Kadro dışı bırakıldı! İstanbul'a gönderildi!

Galatasaray'ın dün akşam oynadığı Diosgyor maçında süre almayan Luis Cavanda, teknik direktör Igor Tudor'la gerilim yaşadı. Belçikalı futbolcu bugün kadro dışı bırakıldı.

Kadro dışı bırakıldı! İstanbul'a gönderildi!
Kadro dışı bırakıldı! İstanbul'a gönderildi!
GİRİŞ 09.07.2017 15:17 GÜNCELLEME 09.07.2017 19:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da gönderilecekler listesinde olmasına karşın takımla birlikte Slovakya'daki kampta yer alan Luis Cavanda'nın bileti kesildi.

Sarı-Kırmızılıların dün akşam oynadığı Diosgyor maçındaTudor tarafından şans verilmeyen ve hocasıyla tartışan Cavanda, kampın bitmesi beklenmeden kadro dışı bırakıldı ve İstanbul'a gönderildi.

26 yaşındaki futbolcu bundan böyle A Takım kadrosunda yer almayacak. Belçikalı futbolcuya ve menajerine, kendisine kulüp bulması için haber gönderilecek.

Geçen sezon takım otobüsüne almamıştı!

Geçen sezon İstanbul'da oynanan Gençlerbirliği maçı öncesi Tudor tarafından 18 kişilik kadroya alınmayan Cavanda, takım otobüsüne binmek istemiş, ancak Tudor kendisine ''İsman kadroda yer almıyor'' diyerek kendisini takım otobüsüne almamıştı.

YORUMLAR 10
  • Sedat 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda Tudor'a laf söyleyip işi sulandiranlara söylüyorum: Şu anda kadro dışı kalan veya gönderilen futbolcular Fatih Terim'i, Hamza Hamzaoğlu'nu, Mustafa Denizli'yi, Mancini'yi, Rikerink'i gönderdi. Sırada Tudor vardı ve yönetim de artık yeter dedi. Bence Galatasaray'da Teknik Direktörün katizmasını sarsacak futbolcular gönderilince başarı gelecektir. Çünkü başarı disiplinle olur. Bu arada Semih'in gitmesi de iyi oldu. Bu defans yüzünden bu kadar gol yeniyor. İki hazırlık maçında gol yenmedi. Allah nazardan saklasın. Bu defans iş yapar. İyi bir orta sağaya sağ ve sol beke ihtiyaç var. ileride Sinan, Eren (idare eder) ve Gomis yeter. Snıjder çok kaliteli ama disiplinsiz.
    Cevapla
  • kubilay turkyilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    morinho galatasaraya gelecek.bi kenara yazin.
    Cevapla
  • Abdulhamittttttt 6 yıl önce Şikayet Et
    gonderin şu adami ya..hoca mi yok. Verin Türk hocalara bir şans verin abi verin !!!!
    Cevapla
  • emir 6 yıl önce Şikayet Et
    Takimin bel kemigi Semih, Hakan balta olmazssa olmazlardir, kadroyu yenileyim derken kume dusucez.
    Cevapla
  • ME~T~İN 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç senedir Hakan Semih vardı ve en çok gol yiyen takımlardandık
    Cevapla
  • Yusuf D. 6 yıl önce Şikayet Et
    T.Çamdal,Cavanda yı göndereceğinize Sneijder,Bruma'yı Semih'i gönderdiniz takımdan,yuh artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle