Özbek'ten Sneijder'e: Sözleşmeni feshetmezsen...

Avrupa Ligi ön elemesi kadrosuna alınmayan Sneijder’e Başkan Dursun Özbek, sert çıkarak "Sözleşmeni bizim istediğimiz şartlarda feshetmezsen, seni U-21 Takımı’na yollarız." dedi.

Özbek'ten Sneijder'e: Sözleşmeni feshetmezsen...
Özbek'ten Sneijder'e: Sözleşmeni feshetmezsen...
GİRİŞ 09.07.2017 12:00 GÜNCELLEME 09.07.2017 18:45
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

UEFA'ya gönderilen takım listesinde ismi bildirilmeyen Wesley Sneijder'e Galatasaray Yönetimi A Takım yolunu tamamen kapadı. Sneijder kadro dışı bırakılan diğer isimler De Jong ve Hakan Balta ile Florya'da idmanlara çıkmaya başladı.

Slovakya kampını günübirlik ziyaret eden Başkan Dursun Özbek, teknik direktör Igor Tudor'a Sneijder konusunda geri adım atmayacaklarını söyledi.

Başkan Özbek'in Hollandalı oyuncuya, "Sözleşmeni bizim istediğimiz şartlarda feshetmezsen seni U-21 Takımı'na yollarız'' restini çektiği öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 20
  • mhcivelek 6 yıl önce Şikayet Et
    Dursun özbek sneijder den ne istiyorsun bu kulüpten o giderse sende tudorda defolup gidene kadar protesto edeceğiz. Böyle saçmalık olurmu ya bir sneijderi takımda tutamıyorsan istifanı koy masaya ve çek git nedir bu ya böyle yönetim olurmu aldığın oyuncularıda göreceğiz kanımızca hiçbiri sneijderin tırnağı olamaz bizleri stadlarda görmek ve/veya istifa edene kadar protesto etmememizi istiyorsanız iyi düşünün yeter artık yeter.
    Cevapla
  • ebufikr 6 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam fesh etmem çatır çatır alırım sözleşmemdeki parayı. bir gs'li olarak uyuz oluyorum bizimkilerin tarzına
    Cevapla
  • sutcu 6 yıl önce Şikayet Et
    cimbomun formasini bir dakika dahi terleten futbolculara yonetim saygi hosgoru gostermek zorundadir futbolcularin her hakki kurusuna kadar odenmesi gerekir .eger bu gorevi yapamayan zoruna giden yoneticiyi kapinin onune konulmasi gerekir..
    Cevapla
  • osmanlıyık 6 yıl önce Şikayet Et
    wesleye işkence ediyorlar come to Beşiktaş wesley
    Cevapla
  • Rıdvan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi futbolu bırakmak dediğinde bile bu kadar ısrarcı olunmadı.Sneijder bulunmaz Hint kumaşı degil bu zamana kadar kaç maç kazandırdı ki 5 milyon avroya kaç futbolcu oynuyor bir dusunmek lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle