Aslan geri sayıma geçti!

Anlaşma sağlanan 27 yaşındaki kanat oyuncusunun birkaç gün içinde kampa katılması bekleniyor.

Aslan geri sayıma geçti!
Aslan geri sayıma geçti!
GİRİŞ 09.07.2017 04:17 GÜNCELLEME 09.07.2017 04:19
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cim Bom artık yeni yıldızı Feghouli için geri sayımda. 4.5 milyon Euro bonservis bedeli ve 3 milyon Euro yıllık ücret karşılığında anlaşma sağlanan 27 yaşındaki kanat oyuncusunun birkaç gün içinde kampa katılması bekleniyor.

Gomis, Belhanda ve Maicon’un ardından Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı 4. isim olan Feghouli, bir aksilik çıkmazsa birkaç gün içinde Cim Bom’un kampına katılacak.

Eğer gelişte rötar yaşanırsa, 27 yaşındaki futbolcunun 13 Temmuz’da Östersunds ile deplasmanda oynanacak maçın ardından Türkiye’ye dönecek olan kafileyle İstanbul’da buluşma ihtimali de var. Galatasaray bu transfer için İngiliz kulübü West Ham United’a 4.5 milyon Euro ödeyecek. Ayrıca Cezayirli yıldıza da senelik 3 milyon Euro garanti ücret verileceği öğrenildi. Feghouli, transfer işlemleri tamamlandıktan sonra Galatasaray’ın sağ açığı olarak görev yapacak.

Fenerbahçe çok istemişti

Tıpkı Belhanda’da olduğu gibi, Feghouli’yi de özellikle Fenerbahçe   çok istemişti. Yıldız futbolcunun Valencia ile kontratı sona erdiği dönemde araya giren Sarı-Lacivertliler, oyuncuyu West Ham’a kaptırmıştı. Sezonu Premier Lig’de 3 gol 3 asistle geçiren Feghouli, böylece bedavaya geldiği West Ham’dan para kazandırarak ayrılmış olacak.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 3
  • frk 6 yıl önce Şikayet Et
    Gs'nin savunma boş. O yüzden rakiplerin bu transferlerden endişelenmesi mümkün değil.
    Cevapla
  • Malatya44 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi olur
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam bir harika dostum
    Cevapla