Kritik Sneijder toplantısından sonuç çıkmadı!

Sneijder ve menajeri Dursun Özbek ve Mehmet Özbek'le toplantıya başladı.

Kritik Sneijder toplantısından sonuç çıkmadı!
Kritik Sneijder toplantısından sonuç çıkmadı!
GİRİŞ 05.07.2017 18:26 GÜNCELLEME 05.07.2017 19:00
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in sahibi olduğu otelde gerçekleşen toplantıya Sneijder, menajeri Guido Albers ve Hollandalı futbolcunun avukatı katıldı. Galatasaray kulübü adına da başkan Dursun Özbek'in yanı sıra futbol direktörü Cenk Ergün ve avukat Levent Polat toplantıda hazır bulundu. Sabah saatlerinde yapılan ilk toplantıda fikir alışverişinde bulunan taraflar, gün içinde yeniden bir araya gelecekti ancak bu toplantı ertelendi.

GÖRÜŞMEDE NELER YAŞANDI?

Galatasaray'da kalmak isteyen ve sarı-kırmızılı kulüpten bu yılki toplam 4.5 milyon euroluk parasını almak isteyen Sneijder, başkan Özbek'e, "Galatasaray'da kalmak istiyorum, bu sezon sonunda Dünya Kupası var ve Hollanda ile bu kupada mücadele etmek istiyorum" dediği öğrenildi. Başkan Özbek'in "garanti ücretinde indirime gidelim" talebini reddeden Sneijder ile başkan Özbek arasındaki görüşmenin Cuma günü devam edeceği kaydedildi.

Galatasaray'da kalmak isteyen Sneijder'in son çare olarak sarı-kırmızılı kulüpten 2 milyon euro sözleşme fesih bedeli ve bonservisini isteyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR 6
  • Selman 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçeli olarak diyorum ki hiçbir futbolcu bir camiadan büyük olamaz. GS büyük kuluptür ve nice sneijderler gelip gidecektir.
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    gitsin
    Cevapla
  • Sporcu 6 yıl önce Şikayet Et
    BİRİNCİ İHTİMAL;Snaijde yıllık ücretinde indirime gitmeyi kabul etti, dursun özbek tudorun gönlünü almaya gidecek ona göre karar verilecek. İKİNCİ İHTİMAL,Snaijder gitmeyi kabul ederse sözleşme fesih bedeli ve alacaklarını istiyor kabul edilmiyorsa bedelsiz gitmeyi talep ediyor.
    Cevapla
  • dusunur 6 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle satilmasi lazim su anda az da olsa piyasasi varken
    Cevapla
  • Akilliolun 6 yıl önce Şikayet Et
    Zarar etmeyinde podolski gibi adami belese japonlara sattiniz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle