Asamoah'ın menajeri açıkladı! 'Galatasaray...'

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında yer alan Juventus'un yıldız ismi Kwadwo Asamoah'ın menajeri açıklamalarda bulundu.

Asamoah'ın menajeri açıkladı! 'Galatasaray...'
Asamoah'ın menajeri açıkladı! 'Galatasaray...'
GİRİŞ 01.07.2017 18:01 GÜNCELLEME 01.07.2017 18:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Asamoah'ın Galatasaray'a transferi hakkında konuşan menajeri Edoardo Crnjar, "Evet Türkiye'den teklif aldık ama reddettik. Nedeni geçerli bir teklif olmaması değil, iyi bir teklifti. Kwadwo, Juventus'tan kolayca ayrılmayacak. Bu sezon da burada kalacak" ifadelerini kullandı

Asamoah'ın menajeri Edoardo Crnjar ile Juventuslu yetkililer son durumu masaya yatırmak için hafta içerisinde bir araya gelmişti.

Igor Tudor'un, "Joker olarak kullanabileceğim bir isim. Sol bekte sorunu giderir, orta sahada da alternatiflerimizi zenginleştirir. Eğer alabilirsek takıma büyük katkısı olur" ifadesini kullandığı Asamoah'ın ardından artık rotanın alternatif isimlere kırılması bekleniyor.

Orta sahada ve sol bekte görev alabilen Asamoah geçen sezon Juventus'ta 24 maça çıkarken 1 de asist yapmıştı

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • CancerGS 6 yıl önce Şikayet Et
    Önceliği sol ve sağ bek ,ön libero ve sağ açık olan gs ayrıca sağ açık yok diğerlerinin alternatifi yok olan üstün zekalı tudor ve yönetim sonunda transfer düşünmüş ama sıkıntı şu bir stopere 9 milyon euro verirsen paran kalmaz ve kiralmaya gidersen vasat üstü oyuncu alırsın aldığın oyuncu kiralık olduğu için çok iyi olsursa birde parlarsa seneye 2 katı para verirsin tıpkı abubakar gibi ama paran yetmez tıpkı bjk gibi örnek çok ama BEYİN yok onu alcak örnek alcak kişi
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş parası olmadığı için gomezi de abubakarı da kiralamıştır. ikisinin de kariyeri vardı ve bonservisine beşiktaşın parası başta da yetmeyecekti. dolayısıyla bunları beşiktaş parlattı ve bonservisleri arttı gibi bir yorum saçma olmuş. birisi portodan birisi fiorentinadan gelmiş kariyerli oyuncular zaten.
    Cevapla
  • guney 6 yıl önce Şikayet Et
    dur bakalım daha 35 ine girsin gelir...
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    asamoah olmaz kralı olur, paran varsa topçu çok, oda bizde var...
    Cevapla
  • Ekrem Yener 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel
    Cevapla