Galatasaray bir ismi daha KAP'a bildirdi

Galatasaray, Maicon transferi için kulübü ve oyuncu ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

GİRİŞ 29.06.2017 15:35 GÜNCELLEME 30.06.2017 07:30
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü, Brezilyalı stoper Maicon için Sao Paulo ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama şu şekilde:

Profesyonel futbolcu Maicon Pereira Roque'nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü Sao Paulo FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunulur.

İSTANBUL'A GELİYOR

Transferde hareketli günler geçiren Sarı-kırmızılılar'da Gomis ve Belhanda sonrası sıra Maicon Roque'ye geldi. Tecrübeli stoperle her konuda anlaşan Cimbom kulübü Sao Paulo ile son pürüzleri giderdi. 

Galatasaray'ın prensip anlaşmasına vardığı Maicon, bugün saat 22:00'de İstanbul'da olacak. Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak olan Maicon için sarı-kırmızılı kulüp 7 milyon euro + 1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Maicon için ödenecek olan para, 3.5 milyon eurosu peşin, kalanı ise 1 yıl içerisinde taksitler halinde ödenecek. 

YORUMLAR 5
  • umut isik 6 yıl önce Şikayet Et
    Şu Bilip bilmeden yorum yapanlara irite oluyorum. Borsa,da Halka acik hisseleri var, Yatirmcisi var ve onlari Denetleyen SPK var KAP bildirimi bu yuzden. Ayrica Bizim Kuluplerimizin cogu Dernek statusunde Dernekler Kanununa gore vergilendiriliyor. Dernek statusunden Cikmasi icin tamamen Sirketlesmek yada satilmak zorunda, Kabul edermisin Satilmasini?? Gelen futbolculardan Buyuzden yuksek vergi Alinamiyor. Avrupada kulupler Sirket Sahipleri var
    Cevapla
  • Neden 6 yıl önce Şikayet Et
    KAP a neden bildiriyor.Biz pahali futbolcu aliyoruz.Vergimizi falan devlet odesin anlaminda mi?
    Cevapla
  • melis biebes 6 yıl önce Şikayet Et
    neden peki
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    cahilsin kardeş. Galatasaray Sportif A.Ş halka açık bir şirket. KAP açıklaması olmazsa SPK "dalavere çeviriyorsun" deyip ceza keser. Sen kendi takımının transferleri ve vergi borçlarıyla ilgilen. Bilmediğin işlere de burnun sokma ısırırlar o burnu.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    Vergiyi sadece kulüpler değil ingilterede ve Fransa'daki gibi futbolcular da bolca ödemeli.
    Cevapla