G.Saray'da Sneijder için kader günü!

Galatasaray ile sözleşmesi devam eden ancak ayrılacağı söylenen Wesley Sneijder'in durumu yarın (26 Haziran Pazartesi) netlik kazanacak.

G.Saray'da Sneijder için kader günü!
G.Saray'da Sneijder için kader günü!
GİRİŞ 25.06.2017 10:49 GÜNCELLEME 25.06.2017 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çünkü sarı-kırmızılı kulüpte, milli futbolcular için verilen ekstra izin yarın sona erecek ve takım tam kadro olarak çalışmalara başlayacak. Ancak Sneijder'in burada yer alıp almayacağı merak konusu oldu. Bu konuda kimseyle görüşmeyen Hollandalı futbolcu, geçen hafta eşiyle birlikte bir gece kulübü açmıştı.

Ajax iddiası
Galatasaray'la yollarının ayrılması yüksek bir olasılık olarak görünen Wesley Sneijder, yarın akşam İstanbul'a gelip çalışmalara katılmazsa bu durum Galatasaray'la ipleri kopardığı şeklinde yorumlanacak.

Bu arada Hollanda'dan yayın yapan soccernews.nl internet sitesi de, Sneijder ve De Jong'un Galatasaray'dan ayrılmaları durumunda Ajax'ın seçebileceklerini dile getirdi. Her iki oyuncunun da eski kulüplerine dönebileceği ifade edilirken, Sneijder ve De Jong'un yıllık ücretlerinde indirime gitmeleri gerektiği de vurgulandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • Wes10 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamla yeni sözleşme yapılmalı eğer Glatasarayı seviyorsa biraz vefa göstermesi yerinde olur. Ne yaptığı bellisiz adamlar 2 3 milyon euro alırken 5 alması çok değil, tüm takım 1 2 arası alıp bu adam 3 almalı.
    Cevapla