Maicon neden gelmedi? İşte sebebi...

Galatasaray'ın ön protokol imzaladığı ve İstanbul'a getirmesi beklenen Maicon'un gelişinin ertelenmesinin nedini belli oldu.

Maicon neden gelmedi? İşte sebebi...
Maicon neden gelmedi? İşte sebebi...
GİRİŞ 23.06.2017 15:13 GÜNCELLEME 23.06.2017 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Brezilyalı stoperin İstanbul'a gelişin iptalinin nedini ise Francesco Acerbi. Sarı Kırmızılı takımın teknik adamı Tudor'un ısrar ile istediği  sol ayağını kullanabilen İtalyan defans Francesco Acerbi'nin 15 milyon euro 'yu bulan yüksek bonservis sebebiyle transferiniden vazgeçilmiş ve yerine Brezilyalı Maicon ile anlaşmaya varılmıştı. Bonservis bedeli Acerbi'nin nerdeyse yarı fiyatı olan  Maicon'un İstanbul'a geleceği sırada Acerbi'nin kulübü Sassuolo'nın bonservis bedelinde indirime gidebilme durumu ortaya çıkması Brezilyalı stoperin gelişini erteledi. Haftabaşı netleşip anlaşmaya varılması bekleniyor. 

İSTANBUL'A DEĞİL RİO'YA GİTTİ

Maicon'un sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraf Galatasaraylı taraftarlar arasında 'İstanbul'e geliyor' şeklinde algılanıp heyecan oluşturmuştu. Ancak Maicon'un İstanbul'a değil Rio'ya gittiği ortaya çıktı. 

Galatasaray'ın her konuda anlaştığı ve işi imzaya kalan Brezilyalı futbolcu dün menajeriyle bir araya gelmek üzere Sao Paulo'dan Rio de Janeiro'ya gitti. 

Rio'da Carlos Leite ile, masanın üzerine koydukları Galatasaray ile yapılacak anlaşmayı görüşen 28 yaşındaki futbolcu, "Menajerimle sözleşmedeki son detayları ayarlıyoruz" mesajı paylaştı.

YORUMLAR 2
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence direkt Fenerbahçe ye gitmeli. ...
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam gelmem trip atarım, yedek lastik gibi o ne öyle
    Cevapla