Galatasaray'dan Sabri'ye büyük ayıp!

15 yıl formasını giydiği Galatasaray’dan ayrılmak zorunda kalan Sabri Sarıoğlu’na plaket yerine ihtarname gitti.

Galatasaray'dan Sabri'ye büyük ayıp!
Galatasaray'dan Sabri'ye büyük ayıp!
GİRİŞ 21.06.2017 10:16 GÜNCELLEME 21.06.2017 10:28
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

33 yaşındaki tecrübeli futbolcu gözyaşları içinde kulübüne veda ederken, asıl darbeyi daha sonra yedi. Çocukluğundan bu yana ter döktüğü kulübünden en azından bir teşekkür bekleyen Sabri, noterden gelen bir yazıyla şoke oldu. Oysa Galatasaray Yönetimi, 15 yıllık emeğini bir plaketle ödüllendireceğini belirtmiş, emektar oyuncuya vefa göstereceğini dile getirmişti.

5 milyondan vazgeçti

Bu beklenti içerisinde olan Sabri’ye, Kayseri, Gençlerbirliği ve Aytemiz Alanyaspor deplasmanlarında sarı kart gördüğü için cezası geldi. Sarı-kırmızılılar, başarılı oyuncunun gördüğü kart ya da kartların gereksiz olduğunu düşünmüş ve yönetmeliğe göre faturayı kesmişti. 36 bin euro tutarlı bu ihtarname, Sabri’nin eline geçtiğinde büyük şaşkınlık yaşadı.

Daha önce bir kalemde 5 milyon liradan vazgeçerek kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir jest yapan taraftarın “Sabri Reyiz”i, kulübünü düşünmesinin karşılığını da böylece görmüş oldu. İhtarnamede, bu paranın alacaklarından kesileceği de vurgulandı.

Gidenlere fatura

Sarı-kırmızılılar, ilk planda yollarını ayırdığı isimlerden bu cezaları tahsil ederek işe başladı. Sabri’nin yanı sıra Bruma, Podolski ve Chedjou gibi isimlerden de gördükleri kartlara göre cezalar kesildi.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 40
  • veysi 6 yıl önce Şikayet Et
    yaziklar olsun bu yuzden gs kaybediyor bidaha sampiyonlugu ruyalarindan zor gorurler ayip be...
    Cevapla
  • KAYA 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu gs oldu bitti vefasız terime hamza hamzaoğluna ve daha nicesine aynı terbiyesziliği ypıyor gelenek olmuş gs de . bir gs li olarak düzgün adil onurlu bir başkan gelmesi temennimdir
    Cevapla
  • emekli 6 yıl önce Şikayet Et
    15 yıldır sabri ye para veren yönetim mi suçlu. sabri mi suçlu. bu takımda vefa denen şey yoktur. ayrıca sabri veya başkası orada 15 yıl boyunca yan gelip yattı mı. dengeli olun. 30 yıl boyunca yan gelip yatıp sonra emekli olanlar var. onlara kimse sen tazminatını çok aldın diyebiliyor mu.
    Cevapla
  • Samii 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ayarda topçu bjk de 1.5 yıl oynar. Fbde denendikten sonra postalanır. Gs de 15 yıl büyük paralara oynamış vefadan bahsediyorsunuz. Alex bile kedi yavrusu gibi kapı dışarı edildi.
    Cevapla
  • salih tugra 6 yıl önce Şikayet Et
    Alper potuk, emenike, neustädtler, van der wiel, volkan sen, stoch ve 10 milyonluk ozan tufan neden denenip gönderilmedi? Sabri dedigin adam bunlarin hepsini cebinden cikartir. ayrica sabrinin gördügü kupa sayisi müzenizdeki kupalardan daha cok.
    Cevapla
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    o fenerin ayıbı, gs öyle yapmazdı ona
    Cevapla
  • Hakiki GS 6 yıl önce Şikayet Et
    ne ayıbı ya, dünyanın parasını kazandı, Bu kulüp sayesinde buralara geldi, 40 bin euro için o ihtar çekseydi hakkini istedi olacaktı ama kulup yapınca ayıpmış! peh geçin o işleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle