Maicon'dan Galatasaray ve transfer açıklaması

Sao Paulo'nun yıldız stoperi Maicon, Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler hakkında konuştu.

Maicon'dan Galatasaray ve transfer açıklaması
Maicon'dan Galatasaray ve transfer açıklaması
GİRİŞ 19.06.2017 10:41 GÜNCELLEME 19.06.2017 10:41

Sao Paulo'nun yıldızı Maicon, Atletico Mineiro'ya 2-1 yenildikleri maçın ardından basından gelen soruları yanıtladı.

Galatasaray'a transferi gündemde olan Maicon, "Galatasaray'dan teklif aldığın, transferini istediğin yazılıyor. Ne düşünüyorsun?" şeklinde gelen soruya, "Hayır, herhangi bir teklif almadım. Eğer beni transfer etmek istiyorsanız, öncelikle Sao Paulo ile görüşmelisiniz. Şu an Sao Paulo'nun oyuncusuyum ve maçlarımıza konsantre olmuş durumdayım. 2020'ye kadar kontratım var ve bu kontrata sonuna kadar bağlıyım." cevabını verdi.

GALATASARAY'IN MAICON TEKLİFİ

Galatasaray'da Sao Paulo ile Maicon için yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldı. Galatasaray teklifini 7 milyon Euro'nun da üzerine çıkardı. Kulüple görüşmeler devam ederken Maicon ile ilgili bir pürüzün olmadığı da gelen haberler arasında.

Sarı Kırmızılılar, ara transfer döneminde de gündeme gelen Brezilyalı stoper Maicon Pereira'yı transfer etmek için büyük bir yol aldı.

Manchester City'den Mangala'nın yüksek ücreti, Valencia'da Abdennour'dan ise Fransa'da bir takım araması nedeniyle vazgeçen Galatasaray, bir dönem Porto'da da forma giyen Maicon'u kadrosuna katmak istiyor.

Brezilyalı stoper ara transfer döneminde de düşünülmüş, ancak kulübü Sao Paulo futbolcuyu bırakmama kararı almıştı. Galatasaray, 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Sambacı'nın bonservisi için 6.5 milyon Euro teklif etmişti. Ancak Sao Paulo 8 milyon Euro isteyince Galatasaray teklifini 7 ile 7.5 milyon arasında bir rakama çekti.