Galatasaray transfere doymuyor!

Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki Gael Clichy'nin uçak rezervasyonunun bile yapıldığı, transferin önümüzdeki hafta resmen açıklanacağı öğrenildi.

Galatasaray transfere doymuyor!
Galatasaray transfere doymuyor!
GİRİŞ 18.06.2017 11:46 GÜNCELLEME 18.06.2017 11:57
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Galatasaray transferde gaza bastı. Sao Paulo'da forma giyen Maicon, Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda'yı bitiren sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'in de gündeminde yer alan sol bek Gael Clichy ile de her konuda anlaştı.

Fransız oyuncu ile yaklaşık 1 aydır görüşmeleri yürüten futbol direktörü Cenk Ergün'ün el sıkıştığı bildirildi. 31 yaşındaki oyuncunun uçak biletinin bile hazırlandığı ve önümüzdeki hafta içinde transferinin açıklanacağı ifade ediliyor.

Manchester City ile sözleşmesi sona eren Clichy için bonservis bedeli ödenmeyecek.

KAMPA YETİŞTİRİLECEK

Oyuncuya ise bir miktar imza parası ile birlikte 2-3 milyon euro yıllık ücret verileceği öğrenildi. Yapılacak sözleşmenin süresinin 2-3 yıllık olması bekleniyor.

Clichy'nin 28 Haziran'daki Slovakya kampında takımla çalışmalara başlaması hedefleniyor. Arsene Wenger, Arsenal forması giydiği dönemde öğrencisi olan Gael Clichy'nin Premier Lig'deki en iyi sol bek olduğunu söylemişti.

YORUMLAR 37
  • YAMAN 6 yıl önce Şikayet Et
    AAA biri demişti dersiniz,Galatasaray'ın gidişi çok ama çok kötü..inanılmaz saçma yönetim şekliyle kümeye düşerse şaşırmayın...
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    G.Saray, bu Dursun Özbek belası ve vizyonsuz yönetimden kurtulmadıkça başarıya hasret kalır. Adnan Öztürk başkan olmalı, Abdürrahim Albayrak eski görevine dönmeli, Haldun Üstünel transfer komitesine, Ali Dürüst, Burak Elmas yönetime, GS A.ş'nin başına da dünya çapında başarılı bir Ceo geçmeli. Teknik kadronun başına da F.Terim, Abdullah Avcı gibi deneyimli bir hoca, kale antrenörü de Taffarel olmalı. Tugay Kerimoğlu hoca da altyapının başına geçmeli. İlk 3 yıl sabredilmeli, gençlere şans verilmeli. Yabancı olarak ta kale- defans- o.saha- forvet bölgesine(takım iskeleti) tecrübeli, lider özellikli 4 oyuncu alınmalı. Ancak bu şekilde başarı gelebilir diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaşta adamları alıp ne yapacak sınız dünyanın parasını ödüyor sunuz. Bunların takıma faydası olmaz. Buldunuz beleş paraları harcıyor sunuz. Bu yönetim gs yi batırmaya geldi. Birileri el atsın artık
    Cevapla
  • aziz 6 yıl önce Şikayet Et
    emekli olmaya yakın tüm futbolcuları bi araya topluyorlar sonrada transfer yaptık diyorlar saçmalıktan başka bişey değil
    Cevapla
  • mavis 6 yıl önce Şikayet Et
    ne zaman geliyorlar transferler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle