Fransızlar Nasri'yi duyurdu! 3 yıllık...

Fransız spor gazetesi L'Equipe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın Samir Nasri için teklif yaptığını, en kuvvetli adayın sarı kırmızılılar olduğunu öne sürdü.

Fransızlar Nasri'yi duyurdu! 3 yıllık...
Fransızlar Nasri'yi duyurdu! 3 yıllık...
GİRİŞ 17.06.2017 13:48 GÜNCELLEME 17.06.2017 13:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray için Belhanda'nın adı anılırken, Fransa'dan sürpriz bir Samir Nasri iddiası geldi.

L'Equipe'te yer alan haberde; Galatasaray ve Beşiktaş'ın Samir Nasri'yi transfer etmek istediği, en istekli kulübün sarı kırmızılılar olduğu ve ayrıca en yüksek teklifin de yine Galatasaray'dan geldiği belirtildi. İddiaya göre, Galatasaray, Samir Nasri'ye 3 yıllık kontrat teklifi sundu.

Manchester City'nin, kulüpten alacağı maaşı düşünerek Samir Nasri'nin bonservisini çok düşük tutacağı ve bu transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanabileceği belirtildi.

Haberin detaylarında; AC Milan, Shanghai Shenhua ve Olimpik Marsilya iddialarının ise asılsız olduğu ve bu kulüplerden Samir Nasri'ye giden bir teklif olmadığı yazıldı.

Öte yandan, Galatasaray'ın Samir Nasri dışında Gael Clichy ve Bafetimbi Gomis için de halen en güçlü aday durumunda olduğu vurgusu yapıldı.

YORUMLAR 6
  • KaraKarga 6 yıl önce Şikayet Et
    Görünen köy klavuz istemez, burada yayinci kurulus, Katar li Bein ile takimlar arasinda anlasma var , ve dogruda buluyorum. Türk takimlar fransiz asilli Arap ve Fransa ligi futbolcularina bosuna yönelmiyor ,Türkise artik Dünya pazarina öncelikle Arap dünyasina acilmak istiyor. Cok dogru ve Katarli kardeslerimiz tessekkür ediyorum.
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar bjk nin yabancilara para dokmesiyle basladi bu komik yaris nefret ediyorum bu takimdan bak yil sonunda cari acik doviz acigi cikarsa niye diye sorma
    Cevapla
  • sporsever 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaw he he...! Haberlere göre Gomis geldi gol kralı oldu. Belhanda asist kralı olmuş. Cristiano Ronaldo an meselesi. Messi süper lige gelmek için Fikret ormana yalvarmış.Grizman fenerbahçeye gelmek istemiş Aykut Kocaman demiş o gelirse ben yokum.Trabzonspor İbrahimoviçi getirecekmiş son anda karadenizde fırtına çıkmış transferden vazgeçilmiş. Başakşehir forvete Neymarı alacakken Abdullah Avcı eğer yedek kalacakcsa gelsin demiş.. Daha neler neler duyacağız kim bilir.(Son günlerde haberlerde gecen transfer vaatlerinden bıktım)
    Cevapla
  • Anadolu 6 yıl önce Şikayet Et
    Kara paraları aklayın kulüplerede borç olarak yazın ohh ne müthiş hırsızlık. ..nerde devlet bunlar hani battılardı hani vergi sigorta maaş ödeyemiyırlardı... devlet hemen bu işe el atmalı...
    Cevapla
  • dursunköpek 6 yıl önce Şikayet Et
    bende gs liyim sonuna kadar katılıyorum 32 yaşındaki nasriyi almanın birtek açıklaması var kara para aklama ve takımın parasını gs yi çökertme yönünde kullanma
    Cevapla
  • Gs1905 6 yıl önce Şikayet Et
    Kudurun ulan içinizde kaldı dimi hhaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle