Benfica'nın Sinan Gümüş oyunu!

Sinan Gümüş ile ilgilenmediğini duyuran Benfica'nın, Galatasaraylı futbolcuyu transfer etmek için girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Benfica'nın Sinan Gümüş oyunu!
Benfica'nın Sinan Gümüş oyunu!
GİRİŞ 11.06.2017 17:26 GÜNCELLEME 11.06.2017 17:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı Sinan Gümüş'ün Benfica transferinde tüm kapıların kapanmadığı ortaya çıktı. Portekiz ekibi geçtiğimiz günlerde oyuncuyu transfer etme düşüncesinde olmadığı yönünde bir açıklama yayınlasa da, sarı-kırmızı futbolcuyla ilgilenmeye devam ettiği öğrenildi. 
 
Mayısta yalanla, temmuzda al!

Sezon içinde Sinan'ı scout ekiplerine izlettiren ve olumlu rapor alan Benfica'nın, geçmişte de benzer şekilde oyuncu transferi gerçekleştirdiğine dikkat çekildi. İsmi kulüple anılan bir çok oyuncunun yalanlandığı ancak bir kaç ay sonrasında bu isimlerin transferinin gerçekleştiği vurgulandı. 
 
Rafa ve Zivkovic örnekleri 

Son dönem örneklerden öne çıkanlar Rafa ve Zivkovic ikilisiydi. Kırmızı-beyazlılar, geçen yılın Mayıs ayında bir açıklama yaparak, bu isimleri inkar ettiler. Ancak sonrasında Partizan ile de anlaşılmasının ardından Zivkovic temmuzda, Braga ile el sıkışılmasının ardından ise Rafa Ağustos ayında imzayı atarak Lizbon ekibine transfer oldular.     
 
Fiyatta indirim istiyorlar 

Benfica'nın Sinan Gümüş transferi için de girişimlerini sürdürdüğü tespit edildi. Ancak Portekiz ekibinin karşısına çıkan rakamlardan memnun olmadığı, ancak talep ettiği fiyatlara inilmesi durumunda transferi gerçekleştireceği belirtildi. (Milliyet)

YORUMLAR 4
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro verin alın
    Cevapla
  • ads 01 6 yıl önce Şikayet Et
    bir fenerli olarak adamlar satarken bizim kuluplere turkiye para var bunlarda alirkende ölduruyorlar sinan kaliteli bir topcu
    Cevapla
  • Türkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    ben olsam o kulübe oyuncu satmam... oyuncu olsam beni yalanlayan kulübe hayatta gitmem.....
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ucuncu dunya ulkesi asla gitme Adamin sana yaklasimi deger vermemek uzerine biraz gururun varsa olsada olur olmasada olur diyene bence gitme
    Cevapla