Sinan Gümüş gollere neden sevinmedi

Galatasaray'da son haftaların yıldızı Sinan Gümüş, takımdan ayrılacağı iddiaları ile ilgili konuştu.

Sinan Gümüş gollere neden sevinmedi
Sinan Gümüş gollere neden sevinmedi
GİRİŞ 03.06.2017 23:05 GÜNCELLEME 03.06.2017 23:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Konyaspor'u 2-1 mağlup ettiği mücadelede 2 gol birden atan ve son dönemde yükselen performansı ile transferde ismi Benfica ile anılmaya başlanan Sinan Gümüş, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.

Gollerden sonra sevinmemesinin nedeni sorulan Sinan, "Galatasaray için gol atmak çok mutlu bir şey. Olaya gelirsek, bugün maalesef 4. olduk, kutlanacak bir şey yoktu, o yüzden sevinecek bir durumum yoktu" ifadelerini kullandı.

Sakatlığın ardından yakaladığı çıkış sorulan genç oyuncu, "Futbolda sakatlıklar var, ama dönmek de önemli. Haftalardır hoca bana şansı verdiğinde iyi yaptım, gollerle performansımı süsledim. Sonlara doğru çıkış yakaladım, ama bu çıkışı yeni sezonda da sürdürmek istiyorum. Kampta bu performansımı yükseltmem lazım" dedi.

"AYRILIK İÇİN KULÜP İLE BİRLİKTE BİR KARAR VERMEMİZ LAZIM"

Benfica ile isminin anılması üzerine konuşan hücumcu, "Bugüne kadar her sene benimle transfer olayları çıkıyordu. Sonunda benim ve kulübümün birlikte bir karar vermesi lazım. Güzel bir şey varsa, kulüp ve benim için fayda varsa yapabiliriz. Yönetim doğru görmüyorsa, tabii ki burada kalacağım" diye konuştu.

Podolski'nin ayrılığı sorulan Sinan Gümüş, "Son 2 senede Poldi ile birlikte inanılmaz bir bağ kurduk. Benim idolümdü. Ayrılık üzücü, ama futbolda ayrılıklar var. Japonya'da gollere devam edecektir" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 7
  • Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Aslan Kralım..... Sen GS de kal biz gidelim
    Cevapla
  • Gurbetci54 6 yıl önce Şikayet Et
    formaya bak haç gibi
    Cevapla
  • Fth 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah sana akıl fikir versin
    Cevapla
  • Ozan 6 yıl önce Şikayet Et
    Al Beşiktaş şu Sinan gümüşu
    Cevapla
  • Fiko 6 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray yönetimi siz Sinan gümüş kardeşimizi takım dan gönderirseniz taraftar olarak bırakırım biz ne zaman adam olacaz bu çocukda gelecek var cok pişman olacaksınız
    Cevapla
  • vesselam 6 yıl önce Şikayet Et
    milyonlarla oynayanların triplerine bak, bu yüzden futbolu sevmiyorum. içi dışı boş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle