Aysal'dan Aziz Yıldırım'a 'Kıskanıyor'

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Aysal'dan Aziz Yıldırım'a 'Kıskanıyor'
Aysal'dan Aziz Yıldırım'a 'Kıskanıyor'
GİRİŞ 30.05.2017 10:01 GÜNCELLEME 30.05.2017 10:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hedef TV’de yayınlanan Hedef Gol’e konuşan Aysal, Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe’yi kıskandığını iddia etti. İşte o açıklamalar:
 
UEFA KUPASI MI BÜYÜK EUROLEAGUE KUPASI MI?

 
"’UEFA kupası mı büyük Euroleague kupası mı?’ büyük tartışması bence yanlış bir tartışma. Çünkü her ikisi de büyük beceri, büyük başarı. Fenerbahçe’yi de kutlamak lazım, Galatasaray’ı zaten her sene kutluyoruz. Daha iyilerini elde etmeye çalışmamız lazım böyle lüzumsuz tartışmalara hiç gerek yok."
 
"GALATASARAY BAŞKANI OLSAM FENERBAHÇE’Yİ KUTLARDIM"
 

"Galatasaray başkanı olsam Fenerbahçe’nin Euroleague kupası için muhakkak kutlama yayınlardım. Bunda çekinecek bir şey yok. Hepimiz spor kulübüyüz, spora destek veriyoruz ve sporcuların başarılarını biz teşvik etmezsek kim teşvik edecek. Bir kutlama en güzel teşviktir."
 
"AZİZ YILDIRIM GALATASARAY’I KISKANIYOR"
 
"Aziz Yıldırım’ın, Galatasaray’ın aldığı UEFA Kupasına tesadüf demesi yanlış. Bu ifade Galatasaray’a karşı sanki kıskançlık işaretini taşıyor. Fenerbahçe’nin kıskanılacak fazla bir şeyi yok. Fenerbahçe’de çok büyük bir kulüp, daha iyi başarıları her zaman yakalayabilir."
 
"17 MAYIS BAYRAMI ABARTI"
 
"17 Mayıs’ın Galatasaray’da bayram ilan edilmesi güzel bir şey ama bence daha iyilerini yakalamamız gereken bir kulübüz. Bir başarının üstüne üç tane düğüm atıp her sene bunu bayram olarak kutlamamız bence biraz mübalağa."
 
"HEDEFİM ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU OLURDU"
 
"Genç olsam ve böyle bir göreve talip olsam sadece Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu hedefiyle yola çıkardım. Başka bir hedefim olmazdı."

YORUMLAR 2
  • 35MilyonGsAilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    35 milyonluk Gs ailesinin bir ferdi olarak Baskanimiza sonuna kadar katiliyorum. Türkiyenin en fazla kupasi 4 yildizi avrupada 2 kupasi olan .Bileginin hakkiyla şikeyle tokatla vs degil. Sahasinda Gs Kupa kaldirmasini hazmedemeyip elektigi kesen bir takim.Fb nin gazoz kupasindan baska bir basarisi yok . Ben olsan Tokatci azizin yerine bende kiskanir ÇATLARDIM.
    Cevapla
  • yapıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    AZİZ Başkan kumpas ve kumpasçıları malum güçlerin işbirlikçilerini sevmez.
    Cevapla