Bruma kalacak mı? Tudor açıkladı

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, 3-2 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

GİRİŞ 29.05.2017 22:57 GÜNCELLEME 30.05.2017 09:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tudor'un maç sonu açıklamaları

''Formanın şans getirdiğini düşünmüyorum. Bugün son dakikaya kadar acı çektik. İlk yarıda çok enerji sarf ettik. Alanyaspor zor bir rakip. Vagner Love için ayrı bir parantez açmak gerekiyor. Attığı iki golü de yoktan var etti.

Garry Rodrigues'in pozisyonu net penaltıydı ama yeşil formalı beyefendi pozisyonu göremedi''

''BRUMA İLE ARAMIZDA BİR AŞK VAR''

Igor Tudor, Bruma hakkında çıkan transfer dedikoduları için ''Futbol dünyasında transfer dedikoduları hep çıkar. Önümüzde bir maç daha var. O maç geçtikten sonra yönetim ile toplanırız. Galatasaray ile hangisi daha iyi olacak konuşur ve kararı veririz. Bruma ile aramızda çok güzel bir ilişki var. Tabiri caizse aramızda bir aşk var. En son oyundan almıştım mesela. Bugün de diğer kanada yolladım. Gelen transfer teklifleri hakkında bir bilgim yok. Önemli olan kulübümün çıkarları. Kulübün çıkarları neyi gerektiriyorsa oturur konuşuruz. Ama öncelikle bir maçımız daha var'' sözlerini kullandı.

Hırvat teknik adam Alanyaspor maçında 113 kilometre koştuklarını belirtirken, ''Koşu mesafesi beni mutlu eden bir istatistik. Çünkü iyi çalıştığımızı gösterir. Antrenmanda da takım bunu gösteriyor. Bu da maçlara yansıyor'' dedi.

YORUMLAR 2
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    defolsun
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    mesele bruma kalacakmı değil asıl büyük mesele tudor kalacak mı
    Cevapla