Müthiş maçta gülen Galatasaray

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray alanyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Müthiş maçta gülen Galatasaray
Müthiş maçta gülen Galatasaray
GİRİŞ 29.05.2017 21:55 GÜNCELLEME 29.05.2017 22:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadelede Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Galatasaray'ın karşılaşmadaki gollerini 14. dakikada Bruma, 17. dakikada ve 28. dakikada Sinan Gümüş kaydettti. Alanyaspor'un gollerini ise 23. dakikada ve 76. dakikada penaltıdan Vagner Love attı.

Sarı-kırmızılı takım bu galibiyetle Spor Toto Süper Lig'de puanını 61'e çıkardı. Son hafta öncesinde Galatasaray ile Fenerbahçe 61'er puana sahip. Üçüncü sırayı alan takımı son hafta maçlarından çıkacak sonuçlar belirleyecek. Aytemiz Alanyaspor ise 40 puanda kaldı.

Galatasaray, ligin son maçında Atiker Konyaspor ile karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor ise son hafta deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

Aytemiz Alanyaspor: 2 - Galatasaray: 3

Stat: Bahçeşehir Okulları

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, İlker Takpak

Aytemiz Alanyaspor: Haydar Yılmaz, Gassama, Lazic (Dk. 75 Emre Nefiz), Tzavellas, Nsakala, Sackey, Candeias (Dk. 65 Berkan Emir), Efecan Karaca, Emre Akbaba, Fernandes (Dk. 75 Cenk Ahmet Alkılıç), Vagner Love

Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Ahmet Çalık, Semih Kaya, Linnes, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Sinan Gümüş (Dk. 61 Rodrigues), Sneijder (Dk. 61 Josue), Bruma, Podolski (Dk. 90 Eren Derdiyok)

Goller: Dk. 14 Bruma, Dk. 17 ve 27 Sinan Gümüş (Galatasaray), Dk. 23 ve 76 (Penaltıdan) Vagner Love (Aytemiz Alanyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 29 Fernandes, Dk. 39 Vagner Love, Dk. 65 Tzavellas, Dk. 90 Sackey (Aytemiz Alanyaspor), Dk. 34 Sneijder, Dk. 45. Selçuk İnan, Dk. 65 Sabri Sarıoğlu, Dk. 74 Ahmet Çalık, Dk. 86 Rodrigues, Dk. 90 Bruma (Galatasaray)

YORUMLAR 11
  • bozoklu 6 yıl önce Şikayet Et
    2 yıldır galatasaray topa dahi vuramıyo
    Cevapla
  • Bjkli 6 yıl önce Şikayet Et
    3. aşkına ahahaha
    Cevapla
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    yonetim yuzunden ozetleri bile izlemiyorum artik
    Cevapla
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    yine gs aleyhine verilen komik bir penaltı, bu seneyi maalesef hakemler sıralamayı belirledi, bjk yi fırat, mete, cüneyt şampiyon yaptı...
    Cevapla
  • hüseyin öztürk 6 yıl önce Şikayet Et
    Burmalı rakip futbolcuyla arasına giren hakemi dahi ittirerek saldırmaya çalışıyor ama bizim hakemlerimiz ........futbolumuzun en zayıf Ve kirli halkası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle