İşte Galatasaray'ın Gomis'e yaptığı teklif!

Golcü arayan Galatasaray yönetimi, transferdeki ilk hedefi için teklifini yaptı. Bafetimbi Gomis transferinde neler oldu?

İşte Galatasaray'ın Gomis'e yaptığı teklif!
İşte Galatasaray'ın Gomis'e yaptığı teklif!
GİRİŞ 25.05.2017 15:30 GÜNCELLEME 25.05.2017 15:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Igor Tudor'un, 'Durup top bekleyen değil, hareketli ve rakip defansın arkasına iyi sarkan bir golcü istiyorum' talebi üzerine arayışa giren sarı kırmızılılar, aradığı ismi buldu.

Bonservisi İngiltere'nin Swansea takımında olan ve bu sezon Marsilya'da kiralık olarak forma giyen Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis'in menajerleriyle görüşen yöneticiler, ilk tekliflerini sundu

Sarı kırmızılılar Gomis'e, sezon sonunda Japonya'nın Vissel Kobe takımına gidecek olan Lukas Podolski'ye verdiği yıllık 3 milyon Euro net ücreti teklif etti. 31 yaşındaki futbolcunun temsilcileri ise yıllık 3.5 milyon Euro'dan 3 senelik
sözleşme (toplam 10,5 milyon Euro) istedi.

Gomis öncelikle başarılı bir sezon geçirdiği Marsilya ile görüşecek, eğer anlaşamazsa Galatasaray yöneticileriyle masaya oturacak. Sarı kırmızılılar diğer taraftan da Swansea Kulübü ile bonservis pazarlığı yapacak

BONSERVİSİNE 2 MİLYON EURO

Galatasaray yönetimi, tecrübeli forvetin bonservisi için, 2015 yılında Lukas Podolski için Arsenal'e ödediği 2 milyon Euro'yu teklif edecek. Bafetimbi Gomis transferinin bir hafta içinde çözümlenmesi bekleniyor.

2014 yılında Olympique Lyon ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Swansea'ye giden Gomis, İngiliz ekibinde geçirdiği iki sezonda bekleneni veremeyince Marsilya'ya kiralandı. Marsilya'da müthiş bir çıkış yapan 31 yaşındaki oyuncu, 21 gol atıp 4 asist yaptı.

YORUMLAR 3
  • hak 6 yıl önce Şikayet Et
    bu adami almayin kamyoncu baskan istifa
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    31 yaşında adam transfer edilmesi ahmaklıktır satamıyacağın adamı almıyacaksın
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    4 milyon verin. ama 1 milyonu senelik garanti 3 milyonu da sezonda 40 maç üzerinden maç başı 75.000€ +başarı bonusu ekleyin. 3,5 milyon garanti sözleşmeyi çakarsa 3 yıl sırt üstü yatar bizde sümüğümüzü çeke çeke parasını verir bide üstüne her kaprisine "emredersin paşam" çekeriz. Akıllı olun. Kabul etmezse de bulunmaz Hint kumaşı değil cehennemin dibine kadar yolu var.
    Cevapla