G.Saray'da forvet için iki dünya yıldızı!

Galatasaray'da forvet transferi için çalışmalar hızlandı. Gündemdeki iki forvet ortaya çıktı.

G.Saray'da forvet için iki dünya yıldızı!
G.Saray'da forvet için iki dünya yıldızı!
GİRİŞ 12.05.2017 09:40 GÜNCELLEME 12.05.2017 10:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da, golcü arayışları doğrultusunda artık 2 isim ön plana çıktı.

Sarı-Kırmızılılar, Çin'de Evergrande forması giyen Jackson Martinez ile İngiltere'de Middlesbrough için ter döken Alvaro Negredo'yu gözüne kestirdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, dün Şansal Büyüka'nın konuğu olduğu programda gelen soruya önce kaçamak yanıt verirken, "Yalanlamadığınıza göre bu haberleri doğruluyorsunuz" değerlendirmesi üzerine ise "Sizin dediğiniz gibi olsun" karşılığını verdi.

Ayrıca futbol direktörü Cenk Ergün'ün yurt dışında olduğu ve son olarak Alvaro Negredo transferi için bazı görüşmeler yaptığı öne sürüldü.

İkisi de sıcak...

31 yaşındaki Negredo'nun bonservisi Valencia'da. Kiralık sözleşmesi bitince sezon sonunda ülkesi İspanya'ya dönecek. 1.86 boyundaki sol ayaklı futbolcunun bu sezon 10 golü var. Jackson Martinez de Çin'de mutlu değil ve Avrupa'ya geri dönüş yapmak istiyor. 30 yaşındaki Kolombiyalı golcüyle ilgili en büyük sıkıntı ise sık sık yaşadığı sakatlıklar.

YORUMLAR 11
  • efecan 6 yıl önce Şikayet Et
    yönetim gene gendi cebini bolduraçak
    Cevapla
  • Hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    nen dünya yıldızlarımı
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    yine ihtiyatlarla uğraşıyorlar
    Cevapla
  • taraftar 6 yıl önce Şikayet Et
    bu ligi tatil köyüne dönüştüren zihniyette 34 yaşındaki futbolcuyu yıldız deyip göklere çıkaran medyanın da payı var.artik akıllanıp genç yetenekleri piyasaya sürmemiz gerekiyor.
    Cevapla
  • Morukk 6 yıl önce Şikayet Et
    birakin su 30 küsür yasindakileri yok yildizmid falan 2-3 milyon € daha ver Bruma gibi 19-20 yaslarinda milli genc portekiz arjanntin brezilyali al kar et 3-4 sene sonra sat Avrupaya .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle