G.Saray'dan son dakika açıklaması! 'Tudor ile...'

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önümüzdeki sezon yola Igor Tudor ile devam edeceklerini açıkladı.

G.Saray'dan son dakika açıklaması! 'Tudor ile...'
G.Saray'dan son dakika açıklaması! 'Tudor ile...'
GİRİŞ 11.05.2017 14:21 GÜNCELLEME 11.05.2017 14:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dursun Özbek'in sözleri şöyle;

SOYUNMA ODASINA İNDİM ÇÜNKÜ...

Normal şartlarda soyunma odasına girmek benim tarzım değil ama Kasımpaşa maçından sonra üzüntümü takımla paylaşmak istedim. Bu yüzden gittim soyunma odasına. Bunun ardından Selçuk İnan'la da özel olarak konuştum, doğrudur. Durumu paylaştım kendisi kaptanımız. Selçuk İnan'a bu kaotik ortamdan çıkılması gerektiğini söyledim. İçerde hüzünlü bir ambians vardı. Aile içinde böyle tartışmalar olabilir. Disiplin konularında yaptırımlarda bulunmamız da gayet doğal.

TUDOR İLE DEVAM

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Gelecek sezon Igor Tudor ile devam edeceğiz. Sonuçlar ne olursa olsun devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

SNEİJDER'İN SÖZLEŞMESİ

Sneijder marka bir futbolcu. Galatasaray'la bir yıllık sözleşmesi var. Bugün ayrılacağı yönünde söylentiler çıkıyor. Daha ligi bitirmedik. Elbette en iyi şekilde futbolcularımızı değerlendireceğiz. Sneijder gayet iyi oynuyor. Ülkedeki yorumlara göre futbolcuların performanslarında zaman zaman iniş çıkışlar olabilir. 1-2 maça bakarak yorum yapmak yanlış.

YORUMLAR 7
  • hamidgil 6 yıl önce Şikayet Et
    sneijder giderse ve doğru transferler yapılırsa iş yapacak bir hocaya benziyor. bruma ya oyundan çıkarmakla doğru olanı yaptı daha aktif bir yönetimle iyi işler yapabilir
    Cevapla
  • hamidgil 6 yıl önce Şikayet Et
    sneijder giders
    Cevapla
  • amca 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru ama eksik karar. Yeni futbolcular alınmalı hemde her mevkiye. Bu oyuncularla yapılan sözleşmelerde yıllık garanti ücretler düşük tutulmalı. Örneğin en çok 700 bin€. Maç başı ücretlerde yüksek tutulmalı. Mesela 30 bin 50 bin 70 bin 80 bin € . Artı puan bonusu gol atma yada kurtarış bonusu veya ceza anlamında sarı kart kırmızı kart cezaları (parasal olarak) disiplin yada başarısızlık cezaları sabit olan sözleşmeler. bi kerede böyle deneyin bakalım ne olcak. Ne kaybedersiniz ki???
    Cevapla
  • Ayhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dogru karar. Adamada isini yapmasina izin verin. Heryere burnunuzu sokmayin.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir öncekine ve Tudor a verdiğiniz desteğin onda birini Hamzaoğlu na verseydiniz, şimdi şampiyonluğa oynuyor olurdunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle