G.Saray'da bir devrin sonu! Yollar ayrılıyor...

Cim-Bom sezon sonu Wesley Sneijder’le yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

G.Saray'da bir devrin sonu! Yollar ayrılıyor...
G.Saray'da bir devrin sonu! Yollar ayrılıyor...
GİRİŞ 26.04.2017 09:44 GÜNCELLEME 26.04.2017 09:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da Teknik Direktör Igor Tudor, yedeğe çektiği Wesley Sneijder konusunda haklı çıktı. Sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı futbolcunun Fenerbahçe derbisindeki performansına, “İyi niyetliydi ama fiziği artık kaldırmıyor” yorumunu getirdi. Cim-Bom’da yöneticiler senelik maliyeti 5 milyon euro olan Sneijder’le ilgili Tudor’a haksızlık yapıldığı konusunda birleşirken, 32 yaşındaki oyuncunun gelecek sezon takımda olmaması gerektiği belirtiliyor.
 
Tudor da istemiyor

Fenerbahçe maçı öncesi Adanaspor ve Medipol Başakşehir karşılaşmalarında yedek soyunan ve gelen baskılar üzerine derbide 11’de sahaya sürülen Sneijder’i eleştiren sarı-kırmızılı idareciler, “Tudor’a haksızlık ediliyor bu konuda. Sneijder’in hali ortada. Fiziği artık kaldırmıyor. Gelecek sezon için Sneijder’a göre bir takım kurmak riskli. Bu nedenle en iyisi Sneijder’in yerine alternatifler bulmak” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 4
  • Gs üyesi 6 yıl önce Şikayet Et
    Tam yahudi taktiği sen adamı ye bitir Wesley Sneijder i sonra laf söyle Yönetim istifa igor kim arkadaşım ayıp utanmadınızmı igoru getirirken Senin Yılmaz Vuralın var ya Siz hiçmi bu devletten milletten bir anlamadınız ya biraz millileşin artık bırakın yabancıları yahu teknik direktör yabancı futbolcu yabancı başka ülke insanı görse galatasarıyı inanın sanacak fransa milli takımı ayıp ayıp Genç futbolcuları alın saha korkmayın batmazsınız. Devlet galatasaraya El koymalı yoksa bilerek bu takım üzerinden fetöcüler milyar dolarlık spekilasyon yapacaklar.
    Cevapla
  • erdem 6 yıl önce Şikayet Et
    talisca yi alın
    Cevapla
  • halil 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki diğerleri süperde bi tek wesli kötü. ayağına top yakışan tek futbolcu koskoca galatsarayda. vasat beşiktaştan bile 20 puan fark yiyecek kadar kötü. kalite koşmak değil topu doğru yere atabilmektir.
    Cevapla
  • RUHİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Bitikti zaten. Ankara spora Çankara spora oynamakla olmuyor
    Cevapla