Elini kolunu sallaya sallaya G.Saray'a veda ediyor

Galatasaray'ın 4 yıl önce 14 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Bruma, sözleşme uzatmaya yanaşmıyor.

Elini kolunu sallaya sallaya G.Saray'a veda ediyor
Elini kolunu sallaya sallaya G.Saray'a veda ediyor
GİRİŞ 25.04.2017 15:58 GÜNCELLEME 25.04.2017 15:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bruma ve menajerinin uzun süredir Galatasaray'ın görüşme teklifini türlü bahanelerle geçiştirdiği öğrenildi. Yaklaşık 6 aydır Bruma'nın ücretine zam yaparak sözleşmesini uzatmayı planlayan Sarı Kırmızılılar, Portekizli yıldızın sözleşmesinin bitmesine sadece 1 yıl kalmasına karşılık masaya oturtmayı başaramadı.

Bruma ve menajeri "yan" çiziyor

Bruma ve menajeri sözleşme uzatma teklifini geçiştirerek bu sezon düşük bir bonservis bedeli ile Galatasaray'dan ayrılmayı planlıyor. Bu transfer sezonu transfer gerçekleşmez ise 2018 Mayıs sonu Bruma serbest kalacak ve istediği kulübe yüksek transfer ücreti ile transfer olabilecek.

Bruma'nın menajerinin de Galatasaray'la masaya oturmaktan kaçınarak, gelecek sezon ayrıca imza parası da alarak önemli bir komisyon kazanmayı hedeflediği de gün ışığına çıkmış durumda.

Bruma'nın menajerinin Türkiye'deki gelişmeleri de bahane ederek, oyuncusunun İspanyol ya da İngiliz kulüplerinden birine transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Bruma için öncelikle adı geçen Tottenham Kulübü, genç yıldızı Fenerbahçe maçında scout ekibine izlettiği biliniyor. Ancak Bruma'nın Fenerbahçe maçındaki oyunu sonrasında İngiliz kulübünün yetkililerinin bir kez daha izlemeye geleceği bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 8
  • Fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence futbol subesini kapatsınlar, milyonları alıp hiçbirşey vermemek, başarıda daha fazla alıp, başarısızlıkta yine kazanmak sadece futbolda olsa gerek, böyle saçma düzen mi olur.
    Cevapla
  • Belcika Cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    Goz gore gore gidiyor hemde bedava, yani 14 milyon euro cope, bu iflastir rezalettir, adam bakti bu takimdan bir cacik olmaz, kimse oynamak istemiyor, bende burada gencligimi yetenegimi heba etmeyim diyor, bana yazik olur yoksa diyor, aslinda hakli, ve ben bir gs'liyim..
    Cevapla
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    gonderin gitsin butun oyunculari revizyon şart gs de
    Cevapla
  • Oğuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bundan hiçbir cacık olmaz vasat bir Avrupa takımına gider..inşallah gs gaza gelip değerinin fazlasını teklif etmez
    Cevapla
  • gs'li 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam ben de uzatmam...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle