Galatasaray harekete geçti! Yeni hoca...

Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası Galatasaray'da futbol şubesine bakan Mehmet Özbek'in yeni hoca arayışına girdiği iddia edildi.

Galatasaray harekete geçti! Yeni hoca...
Galatasaray harekete geçti! Yeni hoca...
GİRİŞ 25.04.2017 09:46 GÜNCELLEME 25.04.2017 09:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Önce şampiyonluk, Fenerbahçe mağlubiyetiyle de ikincilik yarışına havlu atan G.Saray dibe vurdu. Aslan'da eleştiri okları futbol şubesini yöneten Başkan Dursun Özbek'in kardeşi Mehmet Özbek'e çevrildi.

TUDOR ZOR KALIR!

Transferin tek sorumlusu olan Özbek, teknik direktör Tudor'un yerine yeni bir teknik adam arıyor. Riekerink'ten takımı Beşiktaş'ın 5 puan gerisinde devralan ve 15 puan gerisine düşen Hırvat hoca, Fenerbahçe derbisini kaybederek gelecek sezon için taraftarın da desteğini kaybetti. 

Avrupa biletini yine tehlikeye atan sarı-kırmızılı takımda kadroda yapılacak olan revizyon için mali bir kaynak da ortada yok. Haziran ayında TT Arena'da kontratları bitecek olan locaların, takımın dibe vurduğu sezonun ardından kimlere satılacağı da merak konusu.

VE KONGRE SESLERİ...

Bu sezon kombine gelirlerinde 20 milyon TL düşüş yaşayan Galatasaray'da son mali kongrede ibra edilmesine rağmen Başkan Dursun Özbek'in bir yıl daha görev yapmasına karşı olan isimler, başkandan olağanüstü seçimli kongre kararı almasını bekliyor.

YORUMLAR 4
  • kayserili 6 yıl önce Şikayet Et
    ustune para vererek gonderirler.para bol nasil olsa
    Cevapla
  • mehmet emin 6 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayda hoca degil yonetim degismeli
    Cevapla
  • B. Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Riekerink çok iyi bir hoca olmayabilir ama kesinlikle Tudordan daha iyiydi.
    Cevapla
  • cr7 6 yıl önce Şikayet Et
    getirsinler işte hakan şükürü hoca olarak? Klübün değeridir diye savunuyorlardı yönetim toplantısında???
    Cevapla