'Resmen açıkladı! 'Zaferle veda etmek istiyorum'

Galatasaray'ın Lille'den kadrosuna kattığı Aurelien Chedjou'nun sözleşmesi bitiyor, Kamerunlu futbolcu son Fenerbahçe derbisi hakkında konuştu.

'Resmen açıkladı! 'Zaferle veda etmek istiyorum'
'Resmen açıkladı! 'Zaferle veda etmek istiyorum'
GİRİŞ 17.04.2017 14:41 GÜNCELLEME 17.04.2017 14:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 2013 yılında 6 milyon 300 bin avro bonservis bedeli ödeyerek Lille'den kadrosuna kattığı Aurelien Chedjou'nun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Sarı-kırmızılı kulüp, Kamerunlu futbolcuyla sözleşme yenilemeyecek. Özellikle bu sezon kulüp içinde çalkantılı dönemler yaşanmasına sebep olan, kadro dışı bırakılıp sonrasında affedilen Chedjou, mutlu başladığı Galatasaray kariyerini mutlu tamamlamayı hedefliyor.

İYİ HATIRLANAYIM

Bu sezon yaşanan kötü anıları unutmak istediği dile getiren tecrübeli stoper, oynamadığı dönemlerde psikolojisinin kötü etkilendiği, hatalar da yaptığını kabul etti. Sarı-kırmızılı formayla son derbisine çıkacak Chedjou, yöneticilerle ve teknik heyetle yaptığı görüşmelerde "Galatasaray'a zaferle veda etmek istiyorum. Taraftarların bendeki yeri çok büyük. Onların da beni hep iyi hatırlamasını isterim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 3
  • akıncı 6 yıl önce Şikayet Et
    hakan şükür olayından sonra galatasaray taraftarlığını bıraktım.yaşasın trabzon
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerine bende stad hediye eden basbakani yuhalayan kuluble bagim olmaz dedim yasasin fb
    Cevapla
  • Yok baba 6 yıl önce Şikayet Et
    Kalsın senin iyi futbolun saçma sapan goller yedik senin yüzünden bu sene futbolcu dediğin sözleşmesi son gününe kadar parasını hak eder bilinçli hata yapmaz senin gibi hain
    Cevapla