G.Saraylı yöneticiden transfer müjdesi

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, sarı-kırmzılı takımın 4-0 kazandığı Adanaspor maçının ardından çok önemli açıklamalarda bulundu.

G.Saraylı yöneticiden transfer müjdesi
G.Saraylı yöneticiden transfer müjdesi
GİRİŞ 03.04.2017 22:43 GÜNCELLEME 03.04.2017 22:43

Cenk Ergün, takımın durumunu ve Başakşehir, ardından da Fenerbahçe ile oynanacak maçları değerlendirirken, transfer konusunda da çok önemli ifadeler kullandı.

Başakşehir maçında da 3 puan almak istedikleirni söyleyen Ergün, ''Daha önce böyle oynayıp da kazanamadığımız maçlar oldu. Ama bundan sonra amacımız tüm maçlarımızı kazanmak. Biz kazanılım rakiplerimizin de puan kaybıyla üst sıralara çıkalım. Hocamızın gelmesinden sonraki adaptasyon bu bir süreç. Sakatlıklar var onların toparlanması. Tabii burası Galatasaray, amaçsız kalamayız. Sakat oyuncularımızı baya toparladık. Önümüzde Başakşehir maçı var. Puan farkını kapatmak için bir fırsat. Amacımız kazanmak'' dedi.

Fenerbahçe derbisi hakkında da kısa bir açıklama yapan Cenk Ergün Fenerbahçe maçına 20 gün var. Biz Başakşehir'i yenelim ki Fenerbahçe maçı daha anlam ifade etsin. Başakşehir'i yenelim, ondan sonra Fenerbahçe ile ümit ediyorumki dolu bir statta karşılaşacağız'' ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE DERBİSİ İÇİN FLAŞ SÖZLER

Cenk Ergün kadro konusunda da açıklama yaparken, Sezon sonu için oyuncularımıla ilgili verdiğimiz bir karar yok. Bu bir süreç. Sneijderi Tolga, Nigel, bunlar 11 başlaması beklenen isimler ama hocamız oyun planını böyle kurdu. Bu maçta çıkan kadronun diğer maçta çıkacağı diye bir durum da yok. Oyuncularımızın göstereceği performans gelecek sezon kadro yapılanmasında da etkili olacaktır'' şeklinde konuştu.

CENK ERGÜN'DEN PEPE AÇIKLAMASI GELDİ

Transfer ve Pepe iddialarının sorulması üzerine de konuşan Cenk Ergün ''Zaten savunmada sözleşmesi biten arkadaşlarımız var. İsimlerden bağımsız olarak stoper için bir çalışmamız var. Galatasaray'a yakışır, önemli bir ismi takımımıza katabilmek için çalışmalarımızı yapıyoruz'' dedi.

Adı Galatasaray ile anılan Pepe'nin Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.