Şükür, helallik istedi öyle bir cevap aldı ki...

Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür, Galatasaray kulübünü arayarak helallik istedi. Bu istek karşısında Sarı Kırmızılı kulüpten Şükür'e hiç beklemediği bir yanıt geldi.

Şükür, helallik istedi öyle bir cevap aldı ki...
Şükür, helallik istedi öyle bir cevap aldı ki...
GİRİŞ 28.03.2017 11:30 GÜNCELLEME 28.03.2017 11:30
Bu Habere 58 Yorum Yapılmış

Genel kurulda ihraç edilmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem, 6 yıl ve üzerinde aidat ödemedikleri için yönetim kararıyla üyelikleri sonlandırıldı. Sonrasında ise yoğun telefon trafiği yaşandı.

Halen firari olarak Amerika'da yaşayan Hakan Şükür, üyeliğinin sonlandırılmasının ardından erken saatlerde Galatasaray kulübüne telefonla ulaştı. Şükür, üyelik iptali kararı sonrası bugüne dek ödemedeği aidat borçlarının tamamını kapatmak istediğini iletti.

Şükür, "Beni kulüpten attınız ama ben yine de borcumu ödemek istiyorum." diyerek şöyle devam etti:

"Borcumu ödemek isteme nedenim, geri dönme çabası değil. Sadece helallik istediğim için bunu yapıyorum. Borçlu kalmak istemiyorum."

Hakan Şükür'ün bu talebine Galatasaray tokat gibi bir cevap vererek "Galatasaray kulübünün, senin parana ihtiyacı yok. Helallik istiyorsan, git bir yere bağış yap." dedi.

Sonrasında Hakan Şükür'ün tavrı sertleşti. Şükür ses tonunu yükselterek, "Bana haksızlık yapıyorsunuz. Avukatlarımla mücadele devam edeceğim" dedi. Şükür, "Beni oldu bitti ile kulüpten uzaklaştırıyorsunuz. Kulüp tüzüğünü avukatlarım inceliyor. Gereken neyse yapacağım" ifadesini kullandı.

Hakan Şükür'ün bu yaklaşımı da kulüpten sert karşılık buldu. Kulüp profesyonelleri, "İhraç talebi ile disiplin kuruluna sevkedildiğinde tek sayfa savunma bile yazmadın. O zaman savunmanı yapsaydın" karşılığı verdi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 58
  • İbrahim 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray benim takımımdı artık yok. Gerekse yok bu takımı tutmaya
    Cevapla
  • Aykut 7 yıl önce Şikayet Et
    Benim galatasaray gibi bir takımım yok
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    17-25 Aralıktan bir gün önce istifa edip ABD'ye uçtun.Bir gün daha sabredemedin.Ve darbe girişiminin planlarından haberin vardı mutlaka. Peki Şehit ve Gazilerin ailelerinden özür diledin mi. Gazi Meclisin vekillerinden özür diledin mi. Türk milletinden özür diledin mi. Kamuyu milyarlarca zarara uğrattınız;esnaftan,çiftçisine,memurdan,sanayicisine özür diledin mi. Gelip teslim olup;pişmanlık hükümlerinden yararlanarak,Fetöcüleri deşifre ettin mi. Avukatların var biliyoruz...ABD,AB ÜLKELERİ
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne denir.
    Cevapla
  • 5858 7 yıl önce Şikayet Et
    süper yorum
    Cevapla
  • Tebrikederim... 7 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikederim
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam hala vatandaşlıktan neden çıkarılmıyor
    Cevapla
  • KOPYA 7 yıl önce Şikayet Et
    Yine büyüklerinin"milletimden özür dilerim lafını çalmış." RTE farklı sen farklısın yahu!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle