Korku sardı! Yayın yasağı istediler

Galatasaray'da Hakan Şükür ve Arif Erdem’in üyelikten ihraç edilmemesi yönünde el kaldıran üyeler deşifre olduklarını öne sürerek, yönetimden yayın yasağı talebinde bulundu.

Korku sardı! Yayın yasağı istediler
Korku sardı! Yayın yasağı istediler
GİRİŞ 28.03.2017 10:25 GÜNCELLEME 28.03.2017 10:25
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın yıllık olağan mali kongresinde FETÖ/PDY ile ilişkilerinden dolayı kulüpten atılmaları talep edilen Hakan Şükür ile Arif Erdem’in ihracı genel kurul üyeleri tarafından oy çokluğuyla reddedilmişti. Ancak gelen tepkiler üzerine önceki gün acil şekilde toplanan Özbek yönetimi, tüzükteki aidat kozunu kullanarak ikilinin üyeliklerini iptal etmişti.

Üyeleri korku sardı!

Hakan Şükür ve Arif Erdem’in üyelikten ihraç edilmemesi yönünde el kaldıran üyeler deşifre olduklarını öne sürerek, yönetimden yayın yasağı talebinde bulundu. Sayıları yaklaşık 250 olan üyelerin Özbek yönetimine mesaj göndererek, “Başkan ve yönetim hakkımızı arasın. Bizler televizyonlarda hedef gösteriliyoruz. Yayın yasağı getirilsin” dedikleri bildirildi.

Genel kuruldan çıkan sonucun ardından, “Yönetim ivedi şekilde bu kararı düzeltmelidir” diyen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ihraç kararlarını değerlendirmişti. Genel kurulda “Hayır” diyenlerin bunu Sarı-Kırmızılı camiaya anlatamayacaklarını ifade eden Kılıç, “G.Saray yönetimi gereken kararı alıp, doğru iş yapmıştır. Çünkü milletimize, memleketimize, devletimize ihanet edenlerle beraber olduklarını söyleyenlerin, ülkeden firar edenlerin kulüplerimizde işleri yoktur” şeklinde konuşmuştu. (Habertürk)

YORUMLAR 90
  • beyoğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    görüntülerden değil aldığınız karardan utanın.....
    Cevapla
  • hashuskav 7 yıl önce Şikayet Et
    GS işler dahada karışacak - aslında devletin savcıları inceleme başlatsa işler çoook karışır...
    Cevapla
  • Vatansever 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet, evet, evet bu tayfa sobelendi. Acil ihraç süreci başlasın. Koro halinde meydan okuyan tayfa, güzide club Galatasaray'a sıkıntı verdi.
    Cevapla
  • Düzceli 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakan ve Arif i savunan kişi deşifre oldu. Terörü ve teröristi açıkça övmek,propagandasını yapmak,kin ve nefretle devlet,kurum,kuruluş ve devlet adamlarını aşağılamak,halkı kin ve düşmanlığa tahrik gibi suçlardan işlem yapılmalı.Nasıl meydan okumak o öyle. Tuskon genel kurulunda Rıza Nur Meralin konuşmasından ne farkı vardı. Yaptıklarının suç olduğunu bilemeyecek kadar aptal değil. Şimdi eteklerinin tutuştuğu belli. Aman yayın yasağı getirilsinmiş. Yakalandın SOBE...
    Cevapla
  • altair 7 yıl önce Şikayet Et
    bittiniz olum siz hepinizi fizana sürmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle