Erdoğan'dan G.Saray'a Hakan Şükür mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın Hakan Şükür ve Arif Erdem kararını değerlendirdi.

GİRİŞ 27.03.2017 21:26 GÜNCELLEME 27.03.2017 22:31
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Show TV-Habertürk-Bloomberg HT ortak yayınına katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in Galatasaray'dan ihracı hakkında, "Galatasaray yönetiminin aldığı kararın aidata bağlı olarak alınmasını ben hafif buluyorum." dedi.

Erdoğan aidata bağlı kararın yanında FETÖ bağlantısının da bulunması gerektiğine dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Doğrusu Galatasaray yönetiminin aldığı kararın aidata bağlı olarak alınmasını ben hafif buluyorum. Bunların, aidat artı FETÖ bağlantısıdır. En kötü ihtimalle, bunlar nerede yargılanıyor, yargılandığı yerden Galatasaray yönetimi bunlarla ilgili bilgi ister ve o bilgi üzerinden kararını verirdi. O çok daha asil bir duruş olurdu. Şu andaki bana göre süreci geçiştirme anlamına olmuştur. Tabii orada salonda olan şeyler falan onlar da ayrıca çirkin yaklaşımlardır."

YORUMLAR 83
  • syç 6 yıl önce Şikayet Et
    fanatik bir cimbomluydum. geziden sonra spordan hele gs den nefret ediyorum. kulup kimlere emanet... belli oluyor. tek takımım var o da milli takım.
    Cevapla
  • ysf 6 yıl önce Şikayet Et
    türk telekom arena galatasaraydan alınmalı kasımpaşa spora verilsin ve başakşehir spor klubune
    Cevapla
  • Destek 6 yıl önce Şikayet Et
    o iş o kadar kolay değil bunu bil başakşehirlimisin yoksa oda alınmalı...
    Cevapla
  • sami 6 yıl önce Şikayet Et
    g.sarayın stadı derhal elinden alınmalı, kulüp yöneticileri de o rezalete örtülü destek vermiştir, bu durum affedilemez, hainlik edenlere stad verilmemeli,aslında milletin parası modern stadlara değil, daha faydalı işlere harcanmalı
    Cevapla
  • C.baskanı RTE 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki babasının hayrına mı verdi saçma sapan yorum yapıyorsunuz adam alisamiyen stadına karşılık yeni stad verildi ve 49 yıllığına gs klübüne tahsis edildi neyi kimden alıyor alsın bakalım o zaman göreyim
    Cevapla
  • Mustafa K. 6 yıl önce Şikayet Et
    masum insanlara kurşun sıkan, masum insanları öldüren yaralayan, masum insanları diz çöktürüp kafasına sıkan insanlarla birliktesin halada onların kucagındasın hakan, neyin helalliğini istiyorsun. Kim hakkını helal eder sana. Kaçma, gel!.. Ben onlarla aynı safta yer alamam de, onlara sığınamam de, ben 15 temmuz gecesi yaşananları tasvip etmiyorum de, halkımın devletimin yanındayım de... de gel ülkene.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    eğer ihraç edilmeselerdi..bugünlerde Gs nin tüm malvarlığına el konulabilirdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle