'Galatasaraylılığımı askıya aldım'

Eski milli futbolcu Tanju Çolak: "Vatan haini Hakan Şükür'ün, Galatasaray üyeliğinin devamı beni derinden üzmüştür. Bu skandal karar düzeltilene kadar Galatasaraylı değilim"

'Galatasaraylılığımı askıya aldım'
'Galatasaraylılığımı askıya aldım'
GİRİŞ 26.03.2017 18:28 GÜNCELLEME 26.03.2017 18:30
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

 Eski milli futbolcu Tanju Çolak, Fetullahçı Terör  Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle  disipline sevk edilen isimlerden Arif Erdem ve Hakan Şükür'ün kulüp üyeliğinden  ihraç edilmemesiyle ilgili olarak, "Galatasaraylılığımı askıya aldım." dedi.
 
Tanju Çolak, yaptığı açıklamada, "Vatan haini Hakan Şükür'ün  Galatasaray üyeliğinin devamı beni derinden üzmüştür." ifadelerini kullandı.


 
Eski milli golcü, bu durumda dolayı çok kızgın olduğunu belirterek,  şunları kaydetti:
 
"Şerefle taşıdığım parçalı formayla Avrupa gol kralı oldum, unutulmaz  zaferler yaşadım. Sevdim, sevildim. O formayı giymekten hep onur duydum. Ta ki  düne kadar. Genel kurulda 50-60 kişinin oylarıyla vatan haini Hakan Şükür'ün,  Galatasaray üyeliğinin devamı beni derinden üzmüştür. Bu skandal karar  düzeltilene kadar Galatasaraylı değilim. Galatasaraylılığımı askıya aldım. 15  Temmuz'u unutmadım. Unutulmaması için de elimden geleni yapacağım. Son sözüm de  hain Hakan için el kaldıranlara; sizi Allah'a havale ediyorum."

YORUMLAR 98
  • türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    o el kaldiranlari tespit edip dava acilmasini talep ediyorum
    Cevapla
  • vatan aşığı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben her maçı stattan izlerdim öyle gs liydim ama cumartesi alınan rezil karardan sonra hainlerle dolu bu rezil takimi bıraktim artik yemişim galatasarayı vatanım herşeyden önce gelir herşeyimizle reisin yanındayız bu böyle biline
    Cevapla
  • yiğido 7 yıl önce Şikayet Et
    mesele her hangi bir takım değil mesele burda vatan hainlerini bir şeklide koruma altına alma eğerki bunu yapıyorsan senin bu vatan haininde hiç farkın olmaz bunuda gs yaptı yazıklar olsun hepsinede lanet olsun ben fb liyim ama gs lılar adına üzülüyorum eminim bütün gs lılarda üzgündür
    Cevapla
  • Rıfat 7 yıl önce Şikayet Et
    Bende bir. Gsli olarak bu. Takımı. Bırakıyorum ya o el kaldıran. Kansızlar def olup gitsin yada galatasaray bizim için bitmiştir yemişim takımını önce vatan!!!
    Cevapla
  • 1vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Fetö Terör Örgütü hainleri, Türk Sporunun içerisinden tamamen temizlenmelidir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle