Aydın Doğan'ın muhabirinden skandal sözler!

Galatasaray mali genel kurulu skandal görüntülere sahne oldu. Aydın Doğan'ın muhabiri Kadir Çetinçalı, firari FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'i savunup devleti suçladı.

GİRİŞ 26.03.2017 11:30 GÜNCELLEME 26.03.2017 12:50
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın dün düzenlenen mali genel kurulu skandal anlara sahne oldu. Aydın Doğan'ın muhabiri Kadir Çetinçalı ve ekibinin desteğiyle FETÖ'cü Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüpten ihraç edilmesi engellendi.

SKANDAL AÇIKLAMA!

FETÖ'cü oldukları bilinen isimlerin ihraçlarının oylamasına geçilmeden önce konuşma yapan Çetinçalı açık açık FETÖ propagandası yaptı. Çetinçalı "Kimse 20’li yaşlarının başında iki üç futbolcusu bir cemaate takıldı gitti diye Galatasaray’ı suçlayamaz, yönlendiremez. Galatasaraylılar olarak biz bunu üzerimize alamayız. 15 yıldır bu ülkeyi yönetenler, her türlü hatalarını bir şekilde affettirdiler, yanıldılar, şaşırdılar. Onların yanılma hakkı var da bizim Torinolu Şaban’ımızın niye olmasın? Bu tarihi lekeye izin vermeyelim." dedi. DHA muhabiri Çetinçalı'nın ifadelerine bir grup tepki gösterirken bir grupta alkışla destek oldu.



MUMAY'DAN DESTEK TWEETİ

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen Bülent Mumay, Kadir Çetinçalı'ya destek veren bir tweet paylaştı. Mumay, "Bir Fenerbahçeli olarak @kadircetincali'nin Galatasaray genel kurulunda yaptığı konuşmayı alkışlıyorum! Helal olsun" diye yazdı. 

Kadir Çetinçalı'nın Hakan Şükür ile fotoğrafı...

YORUMLAR 71
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraya öyle bi leke işledi ki bunun acısını millet öok fena çıkaracaktır bekleyin görün bu millet gözünde bu marka yerlerde dolaşacaktır bundan çok EMİNİM
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray üzerinden arkadaşını savunuyor ne yapsın
    Cevapla
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    aksam televizyonda ilkokul cocuklarina hayir kampanyasi yaptirmis chp bu kadar rezillik olurmu ey basin bunu akademisyen kafa ile bi isleyin kardesim 18 yasa karsisinya cocuk istismari olmuyomu7 yasindaki cocugu hayir reklaminda kullanmak sizce
    Cevapla
  • Mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Ulan genç oyuncu istiyorsan, Trabzonspor'dan Yusuf YAZICI'yı alıcaksın. Ama tabi Trabzonspor oyuncusunu alır mısınız bilemem, sizin derdiniz başka !
    Cevapla
  • Ali Asker 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz halk memnunuz 15 yıldır bizi yönetenlerden. Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle