Galatasaraylı yıldıza 7 milyon euro teklif!

Ünlü futbol adamı Şansal Büyüka, Galatasaraylı Lionel Carole'ye 7 milyon avroluk teklif geldiğini söyledi.

Galatasaraylı yıldıza 7 milyon euro teklif!
Galatasaraylı yıldıza 7 milyon euro teklif!
GİRİŞ 23.03.2017 12:32 GÜNCELLEME 23.03.2017 12:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ünlü spor yorumcusu ve spor yazarı Şansal Büyüka, Süper Lig’deki gündemi değerlendirdi. Büyüka’nın, Galatasaray forması giyen Lionel Carole ile ilgili transfer haberleriyle ilgili yorumu dikkat çekti. 

Transfer dedikodularını değerlendiren Büyüka, ”Galatasaraylıların beğenmediği Carole’e, hem de İngiltere Premier Ligi’nden tam 7 milyon Euro’luk teklif var. Carole haberi kesin doğru.” ifadelerini kullandı.

2015 yılından beri sarı-kırmızılı formayı giyen Carole, 29 maçta görev aldı. Daha önce Troyes, Benfica, Nantes gibi takımlarda da top koşturan Fransız sol bek, Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzalamıştı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 7
  • m.mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayın bu sezonki maçalarını seyredin, gollerin çoğunluğu caroll un olduğu bölgeden yiyor.Sol bekimiz yok gibi oynuyoruz.Hucuma katkısı ne?Kaç gol atmış, kaç gol pası vermiş.Parasına bakılmadan satılması gerekir.
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    durdugu kabahat direk gonderin yerinede deneyimli bi sol bek alin
    Cevapla
  • Belcika Cenk 7 yıl önce Şikayet Et
    Hemen satin, kotu oldugu icin degil, artik bizim dunyaya sesimizi duyurmamiz lazim, bu oyuncu nereden alindi dediklerinde, Galatasaray diyecekler ve meraklari saracak ve galatasarayi takip edecekler, biz hem hayir hayir olmaz olmaz yaw neden olmasin? Bir takim alacak satacak verecek kiraliyacak, futbolun guzelligi zaten burada baslar..Ama Turk takimlarda beyin kafa olmadigi icin, kendilerini tepede sandiklari icin bir santim ilerleyemedik..
    Cevapla
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    üstüne para toplarız, lütfen gönderin...
    Cevapla
  • enver 7 yıl önce Şikayet Et
    hemen gönderin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle