Öztürk bombaladı! "G.Saray böyle devam ederse"

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Adnan Öztürk, kulübün son durumunu değerlendirdi.

Öztürk bombaladı! "G.Saray böyle devam ederse"
Öztürk bombaladı! "G.Saray böyle devam ederse"
GİRİŞ 22.03.2017 16:13 GÜNCELLEME 22.03.2017 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dursun Özbek yönetimini eleştiren Adnan Öztürk, "Zaten bizim olan stadın üst hakkını 6 sene sonra aldık. Dursun Özbek'i tebrik ederim. Ankara bürokrasisi ile uğraşmak zordur. Bu genel kurulda hesapsız, kitapsız işler yapılıp yapılmamasına cumartesi karar verilecek. Florya ve otel projeleri bence böyle." dedi.

Eleştirilerini sürdüren Öztürk, "Dursun Özbek çok iyi niyetli ama dağıldı. Dağılması da normal çünkü yol haritası yok. Galatasaray böyle yaşamaya devam ederse, 10 tane daha Riva borçlara yetmez. 1 saniye top oynayamayacak adamlara 100 milyon lira verirseniz bunun izahı yok." şeklinde konuştu.

"Dursun başkan seçime gitmeyecektir"

Faruk Süren, Ünal Aysal gibi isimlerin bir seçim hazırlığı içerisinde olduğunu vurgulayan Öztürk, "Galatasaray'ın UEFA'dan yine men edilme tehlikesi var. Fakat ceza almayacak gibi. Galatasaray'da bir seçim hazırlığı olduğunu duydum. Ünal Aysal ile ayrıldığımızdan beri hiç konuşmadım. Bu yaşananlara rağmen Dursun başkan seçime gitmeyecektir" ifadelerini kullandı.

Şu an da aday olmayı düşünmediğini vurgulayan Adnan Öztürk, "Ben 12 yaşımda bu camiaya geldim. Ne görev düşerse her zaman yaparım. 2018'in Mayıs ayında seçim olduğunda o zaman aday olabilirim." dedi.

YORUMLAR 1
  • adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bu siyaseti anlamiyorum oda yapiyor hem durum cok kötü diyorsun hemde aday oluyorsun adnan polat tvden yardim topluyordu ondandami kötü durum
    Cevapla