"Galatasaray'ın Avrupa'dan men tehlikesi var"

Galatasaray eski yöneticisi Adnan Öztürk, kulübün gidişatı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray'ın Avrupa'dan men tehlikesi var"
"Galatasaray'ın Avrupa'dan men tehlikesi var"
GİRİŞ 22.03.2017 15:45 GÜNCELLEME 22.03.2017 16:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

NTV Spor'da canlı yayın konuğu olan Öztürk şu açıklamaları yaptı:

"Zaten bizim olan stadın üst hakkını 6 sene sonra aldık. Dursun Özbek'i tebrik ederim. Ankara ile uğraşmak zordur. Riva'dan gelecek para bir şey ifade etmiyor. Bu kafayla gidilirse 10 tane daha Riva satsak bir şey olmaz. Galatasaray'ın UEFA'dan men edilme tehlikesi var fakat ceza almayacak gibi. Dursun Özbek gidip geliyor UEFA'ya. Yalan üzerine yapılan stratejilerle bir yere varılamaz. Gerçekler herkese açıklanmalı. "

"AYSAL'IN AÇIKLAMALARINDA ADAYLIK SEZİYORUM"

Galatasaray'ı yeniden ayağa kaldırmak lazım. Kara kara düşünüyorum. Gidişat iyi değil. Bitiş noktasına geldik. Ünal Aysal'ın açıklamalarından başkanlık için bir eğiliminin olduğunu hissediyorum. Bu iş artık Aysal, Öztürk işi değil. Birlik olmalıyız. Ben bu camiada bana ne zaman görev düşerse yaparım. Önce ülkem, sonra ailem sonra Galatasaray'dır benim sıralamam. 2018'de seçim olacak, o zaman göreceğiz aday oluyor muyuz olmuyor muyuz"

"FUTBOLCU FUTBOLCULUĞUNU BİLECEK"

Florya'da takım ruhu duman olmuş. Koskoca kulübü bazı futbolculara emanet etmişsiniz. Altyapı hocasını takımın başına getirmişsiniz. Futbolcu futbolculuğunu bilecek. İşine bakacaz, çalışmasına bakacak"

YORUMLAR 1
  • FbUltras 7 yıl önce Şikayet Et
    Zaten katilma hakkı kazanamaz gs. Sorun degil.
    Cevapla