Galatasaray Olimpiyat Stadı'na taşınıyor

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki zeminin bozuk olmasından dolayı antrenmanlarını Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

Galatasaray Olimpiyat Stadı'na taşınıyor
Galatasaray Olimpiyat Stadı'na taşınıyor
GİRİŞ 21.03.2017 22:17 GÜNCELLEME 21.03.2017 23:03
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray Futbol Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki saha zemininin bozuk olması nedeniyle antrenmanlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

Sarı kırmızılı yönetim, milli maç arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sahanın bakıma alınmasını kararlaştırırken, Sarı-kırmızılı takımın bu süreçte antrenmanlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştireceği açıklandı.

Bu arada Galatasaray, Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Igor Tudor yönetimindeki antrenmanın ilk bölümünde dayanıklılık artırıcı koşu yapıldı. Ardından ilk olarak dar alanda, daha sonra da geniş alanda topa sahip olma çalışması üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde ise, iki ceza sahası arasında yüksek tempolu çift kale maç gerçekleştirildi. Antrenmanda milli takım kamplarında bulunan oyuncular yer almadı.

YORUMLAR 6
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey amerika avrupa işte siz busunuz. Alın size barbarlık örneği
    Cevapla
  • MURAD 7 yıl önce Şikayet Et
    "Messi ye hangi forma yakışır" haberinizde fb formasında niye TÜRK BAYRAĞI yok
    Cevapla
  • vatan millet 7 yıl önce Şikayet Et
    bir galatasaraylı olarak utanıyorum. herşeyi devletten bekleme modunda olmaktan 50 senelik taraftarliktan da emeklilik zamanı geldi sanırım :(
    Cevapla
  • Koçyazılı 7 yıl önce Şikayet Et
    Maç sahamız bozuk, idman sahalarımız bozuk. Neremiz düzgün
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Dönemsel olarak hemen her takım bir takım krizler yaşar. Bakınız inter, Milan, valencia, deportivo, bremen, manchester... Bence sabırsızlık göstermemeli..
    Cevapla
  • Muharrem 7 yıl önce Şikayet Et
    Antrenman sahasinin bakimini yapamiyoruz daha ne diyim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle