Sneijder, Tudor'u pişman etti

Galatasaray'ının Trabzon'da aldığı 2-0'lık yenilgi, sarı kırmızılılar için bir mağlubiyetten daha fazlası oldu. Sneijder'in yerinde de Josue oynayacaktı ama karar değişti.

Sneijder, Tudor'u pişman etti
Sneijder, Tudor'u pişman etti
GİRİŞ 20.03.2017 09:44 GÜNCELLEME 20.03.2017 09:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ının Trabzon'da aldığı 2-0'lık yenilgi, sarı kırmızılılar için bir mağlubiyetten daha fazlası oldu. Özellikle de teknik direktör Igor Tudor'un bu sezonla ilgili tüm inançları ve hedefleri yerle bir oldu. Hırvat hoca takımda önemli sorunlar olduğunu gördü ve bunları, "Çözmemiz gereken problemler var" diyerek itiraf etti.

Şimdi gelin Tudor'un karşılaştığı sorunları ve çözüm yollarını anlatalım...

BAŞARIYA DOYMUŞLAR

Galatasaray camiasında son 2 yıldır konuşulan bir gerçeği Tudor da gördü. Takımdaki kazanma hırsı ve isteği yeterli düzeyde değil. Bunun en büyük nedeni ise kadrodaki çoğu oyuncunun başarıya doymuş olması. Bazı oyuncular iyi çalışmadığı için fiziksel durumları üst düzey mücadeleye yetmiyor.

SINIRLARI AŞIYORLAR

Yıllardır Florya'da futbolcuya dayalı bir düzen var. Bazı oyuncular çok fazla söz sahibi. Ayrıca egoları da yüksek. Sınırları aşıyorlar. Son olarak, topuk dikeni sorunu yaşayan Chedjou, Trabzon maçı öncesi, "Kimse benden iğne ile oynamamı beklemesin" dedi. Ve dediğini yapıp Trabzon'a gitmedi.

SNEİJDER FENA YANILTTI

Tudor, Trabzon'da Josue'yi ilk 11'de oynatmayı planlıyordu. Ancak Sneijder maç öncesi, "Oynamayı çok istiyorum" deyince Tudor ilk 11'e aldı. Ne var ki, Hollandalı çok kötü bir maç çıkardı. Tudor'un 10 gün önce söylediği, "Sneijder'in kilo fazla var, tempomuzu kaldıramaz" tezi de doğrulanmış oldu.

VE ÇÖZÜM YOLLARI...

Trabzonspor maçında, Galatasaray adına bu üzücü gerçeklerle yüz yüze kalan teknik direktör Igor Tudor, en kısa sürede neşteri vurup sorunları çözmeyi planlıyor. Öncelikle Florya'yı disipline sokacak olan Hırvat teknik adamın yeni sezona yönelik transfer politikasında bir tek kriter var; başarıya aç oyuncular almak.

YORUMLAR 2
  • Türkiyem 7 yıl önce Şikayet Et
    hepsine teşekkür edip , Afrika başta olmak üzere atletik süratli birazda teknik futbolcular bulup takım yeni baştan ucuza kurulmali iki üç tane tutturdunmu sat gitsin gelsin yeniler...socut ekipleri ne işe yarar...
    Cevapla
  • gardenaga 7 yıl önce Şikayet Et
    hadi lan ordan riekerink gayet iyi oynatiodu.ölmus takimi canlandirdi adam yemiosa teknik direktor olmicaktin. adami harcadiniz . simdi tutustun 3 defansla cikiosun hangi yuzyilda kaldi 3 defans .birak bak isine 2 yil bosa gidecek capin yetmez senin gs yi yonetmeye.sen gidersen dursunda gider
    Cevapla