G.Saray başkanı şaşırttı! 'Beşiktaş şampiyon...'

Trabzonspor-Galatasaray maçını izlemek için Trabzon'a giden Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, İstanbul'a dönüş yolunda açıklamalarda bulundu.

G.Saray başkanı şaşırttı! 'Beşiktaş şampiyon...'
G.Saray başkanı şaşırttı! 'Beşiktaş şampiyon...'
GİRİŞ 20.03.2017 09:34 GÜNCELLEME 20.03.2017 09:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

"Galatasaray'da başkanlık için alternatif yok" görüşüne katılmadığını dile getiren Yarsuvat, "Ben nasıl çıktıysam camia içinden yeni bir Duygun Yarsuvat da çıkabilir. Yönetimin mali olarak ibra edileceğini düşünüyorum. Yine de mali tabloları inceletiyorum. Genel Kurul'da idari açıdan ibra oylamasında sıkıntı olabilir diye düşünüyorum" yorumunu yaptı.

"SNEIJDER GÖBEK YAPMIŞ"

Mağlubiyete rağmen Tudor ile ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu söyleyen Yarsuvat, "Derwall ilk geldiğinde, taraftar 6 ayda otelini basmıştı. Ama sonra yaptıkları ortada. Tudor ve diğer yabancı hocalar için bu örnek unutulmamalı. Sneijder biraz göbek yapmış, eski günlerini arıyor gibi..." diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ...

Lig tablosuyla ilgili düşüncelerini de dile getiren Galatasaray eski başkanı, "Beşiktaş'ın şampiyon olmasını istiyorum. Çünkü hak ediyorlar. Başakşehir basit oynayan bir takım... Beşiktaş'a yakışır" dedi.

"PODOLSKI JAPONYA'YA GİDİYOR AMA..."

Podolski'nin Japonya'ya gidecek olmasına rağmen en azından oynadığını söyleyen Yarsuvat, "2000'de Emre ve Okan, Inter'e imzaladıktan sonra performansları ortada" hatırlatmasında bulundu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 11
  • Efedayı 7 yıl önce Şikayet Et
    Demirören'in hakemlerinide sayarsak pek te haksız sayılmaz...
    Cevapla
  • vurAl 7 yıl önce Şikayet Et
    dede sen ilk yarıda oynanan BJK-Başak maçını izlememişsin belli,gelki izlesende bir şey anlamazdın
    Cevapla
  • muhi 7 yıl önce Şikayet Et
    adam dogru soylemis iyi top oynayan besiktas demis iyi oynayanda sampiyon olsun dems ne var bunda?
    Cevapla
  • E.A 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ile Başakşehirin şampiyonluk ihtimali %50 %50 yani ortada kimin şampiyon olacağı belli değil. Bence Başakşehir daha da avantajlı çünkü Beşiktaş UEFA maçlarında yorgun dönerek süper lig maçlarına çıkıyor. Bu yorgunluk yıldız oyuncuların önümüzdeki maçlarda sakatlanma ihtimalini bir hayli yüksek tutuyor.
    Cevapla
  • ihsan kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    baskan ol seneye seni gorelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle