Igor Tudor, Trabzon'u yıkacak ismi belirledi!

Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Trabzonspor maçında Bruma'ya güveniyor.

Igor Tudor, Trabzon'u yıkacak ismi belirledi!
Igor Tudor, Trabzon'u yıkacak ismi belirledi!
GİRİŞ 17.03.2017 11:18 GÜNCELLEME 17.03.2017 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da göreve gelir gelmez ilk otorite gösterisini Bruma'yı cezalandırıp Rize deplasmanına götürmeyerek yapan İgor Tudor, aradan geçen yaklaşık 1 ayın ardından çıkacakları bir başka Karadeniz deplasmanı olan Trabzon'da Portekizli yıldızına çok güveniyor.

Beşiktaş derbisinden itibaren ilk 11'de şans verdiği genç yeteneğin sergilediği performanstan son derece memnun kalan Tudor'un, öğrencisini Trabzon deplasmanına özel olarak hazırladığı öğrenildi. Bruma'dan, cezası nedeniyle geçen haftaki G.Birliği maçında faydalanamayan Tudor'un, Bordo-Mavili savunmanın kilidini 23 yaşındaki oyuncusuyla açmayı planladığı ifade edildi.

İdmanda kendisine saygısızlık yaptığı gerekçesiyle Bruma'yı Rize'ye götürmeyen genç antrenörün artık taktik tahtasına ilk olarak onun adını yazdığı bildirildi.

ÖZGÜVENİ YERİNDE

Bruma'yla hafta başından beri özel olarak görüşen Tudor'un, öğrencisini zorlu maç öncesi motive etmeye çalıştığı da gelen bilgiler arasında... Sezon başından beri Cimbom'a deplasmanlarda en çok skor katkısı sağlayan Portekizli oyuncunun ise özgüveninin yerinde olduğu kaydedildi.

'MİLLİ' HAYALİ SUYA DÜŞTÜ!

Portekiz Milli Takımı'ndan geçtiğimiz günlerde gelen faksla 'milli' heyecan yaşayan Bruma, dün açıklanan aday kadro sonrası büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Bu sezon gösterdiği performansla artık A milli seviyede forma giymeyi uman genç oyuncu, Portekiz'in Macaristan ve İsveç'le oynayacağı karşılaşmaların kadrosuna dahil edilmedi. Henüz A milli takımla resmi bir maçta forma giyemeyen Bruma, yine U21'de görev alacak.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 1
  • İslamic Futboll 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Türkiye takımı olan Beşiktaşı Ülkemizi Temsil Ettiği için başarılarının devamını dileriz..
    Cevapla