Ümit Özat: Her baba yiğidin harcı değil

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ümit Özat: Her baba yiğidin harcı değil
Ümit Özat: Her baba yiğidin harcı değil
GİRİŞ 11.03.2017 21:40 GÜNCELLEME 11.03.2017 21:40

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"AYDINUS'U TEBRİK EDERİM, HER BABA YİĞİDİN..."

Ümit Özat, Fırat Aydınus'u kararlarından dolayı kutlarken "Bazen futbol şansı yanınızda olacak. İlk yarı onlar, ikinci yarı biz iyi oynadık. İlk yarı Fenerbahçe maçına yakın performans sergiledik. Maçın hakemi Fırat Aydınus'u kutlarım. Öyle arka arkaya iki penaltı çalmak her baba yiğidin harcı değil. Penaltıysa tabii ki çalak. Kimse bahane aramasın" ifadelerini kullandı.

"5-6 YILDIR ANTRENÖRLÜK YAPIYORUM AMA..."

Selçuk İnan'ın yediği golden önce hata yaptıklarını söyleyen Ümit Özat, "Elimizle taç atarken verdiğimiz top faul olsa uzakta olacak ama kalemizin önünde faul yaptık. Futbolda bunlar var. Kazanamıyorsan yenilmeyeceksin. 5-6 yıldır antrenörlük yapıyorum ama son dakika golüyle hiç kazanamadım. Bükemediğin bileği tebrik edeceksin. Galatasaray'ı tebrik ederim" dedi.

"PODOLSKİ'NİN SAĞ AYAĞINDAN NE GELİRSE..."

Selçuk İnan ve Lukas Podolski'nin golleriyle ilgili açıklamalarına devam eden Ümit Özat "Önemli takımlarda önenli oyuncular oluyor. Zaman zaman bu fauller yarım penaltı gibi oluyor. Biz bunu futbolcuyken şadık. Tümer Metin geliyordu, Alex geliyordu. Selçuk İnan bunları atıyor. İzlanda maçında da atmıştı. Üzüntümüz mağlubiyetle ayrılmak. Futbolcularımı kutluyorum. İki dakika uzatma gösterildiği yerde daha dirençli olmalıyız. Podolski'nin sol ayağının güçlü olduğunu biliyoruz. Sağ ayağından ne gelirse başımızın üstünde. Bu fırsatı verirseniz kaliteli oyuncu cezayı keser. Ama olsun oyuncularımı kutluyorum." diye konuştu.