Muslera ile Şansal Büyüka arasında ilginç diyalog

Fernando Muslera, Antalyaspor maçının değerlendirmesini yaparken yayıncı kuruluşun moderatörü Şansal Büyüka ile ilginç bir diyalog yaşadı.

Muslera ile Şansal Büyüka arasında ilginç diyalog
Muslera ile Şansal Büyüka arasında ilginç diyalog
GİRİŞ 07.03.2017 09:41 GÜNCELLEME 07.03.2017 10:10

Fernando Muslera'nın maç değerlendirmesi şöyle:

"Çok mutluyum. Çok ihtiyacımzı vardı bu 3 puana. Önceki maçlarda şanssız yenilgiler aldık. Antalyaspor süratli ve güçlü bir takım. Galatasaray, fedakarca oynadı ve son dakikaya kadar mücadele etti bugün. Bu şekilde kazandığımız için çok mutluyum.

Fernando Muslera'nın Şansal Büyüka'ya sorusu:

"Benim stüdyoya bir sorum olacak. Hakemlerin bu sarı kart konusundaki kriterleri nedir? Bruma dokunmadığını söylüyor. Verilen ikinci sarı kart, sonra kırmızı kart. Bruma bizim için çok önemli bir oyuncu. Carole'un pozisyonunda kafya darbe var, sarı kart yok, hiçbir şey yok. Onların görüşlerini merak ediyorum."

Şansal Büyüka'nın Muslera'ya cevabı: "Muslera haklı. Bruma'ya verilen sarı kart haklı. Fakat, Antalyasporlu oyuncuya da sarı kart çıkmalıydı."

Bu sözler üzerine Muslera: "Benim değinmek istediğim kriter. Sarı kart varsa kriter birdi. Hepimiz insanız, herkes hata yapabilir, hakemler de yapabilir ama bir kriter varsa herkese aynı uygulanmalı."