Nazifoğlu: Artık alışmamaız lazım...

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Beşiktaş maçının ardından kameraların karşısına geçti. Nazifoğlu, şampiyonluk şanslarının azaldığını söyledi.

Nazifoğlu: Artık alışmamaız lazım...
Nazifoğlu: Artık alışmamaız lazım...
GİRİŞ 27.02.2017 23:09 GÜNCELLEME 27.02.2017 23:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Beşiktaş maçının ardından kameraların karşısına geçti. Nazifoğlu, Yasin Öztekin'in pozisyonunun %100 penaltı olduğu görüşünde.

İşte Nazifoğlu'nun Beşiktaş maçı sonrası açıklamaları:

"Şampiyonluk şansımız çok azaldı. Yasin Öztekin'in pozisyonu %100 penaltı. Bu her hafta olan bir şey. Bizim de bu tür şeylere alışmamız lazım... Daha önce de söyledim. Hoca değişikliğinin bizi 2-3 hafta geri götüreceğini. Ancak hocamızdan çok memnunuz çok pozitif çok enerjik bir hocamız var. Uyum süreci olacak bunu bekliyorduk zaten. Direncimiz biraz daha arttı. Ama tabi ki organizasyonda zamana ihtiyacımız var."

YORUMLAR 6
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bizde size alışamadık malesef daha böyle beceriksiz insanları galatasarayın başında görmek istemiyoruz defolun gidin başkanında sende o etrafınızdakiler defolun gidin yeter babanızın çiftliği yok orada taraftar sizi istemiyor
    Cevapla
  • leto 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adama ısınamadim nedense takım ne oynuyor nazifoğlu sen ona bak önce sonra hakemi eleştir..maçta pozisyon yok pozisyon
    Cevapla
  • ihsan kemal 7 yıl önce Şikayet Et
    cikmis yoneticiyim diyor sen ilk once istifa et
    Cevapla
  • asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    ağlama artık be
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    bırakın gidin. takımı sıradanlaştırdınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle