Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi için özel karar!

Beşiktaş derbisindeki herhangi bir puan kaybının şampiyonluğa veda anlamı taşıyacağını düşünen yönetim, şimdiden üzerine düşeni yapmak için kolları sıvadı.

Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi için özel karar!
Galatasaray'dan Beşiktaş derbisi için özel karar!
GİRİŞ 22.02.2017 09:32 GÜNCELLEME 22.02.2017 09:32

Sarı-kırmızılılar, derbide özel prim vermek için düğmeye basarken, bu rakamın yaklaşık 2 milyon lira olduğu öğrenildi. Futbol şubesinin başındaki yöneticiler tarafından başkan Dursun Özbek'e sunulan bu teklifin değerlendirilmeye alındığı ve aksi bir kararın beklenmediği belirtildi.

Yönetimden moral

Böylece Galatasaraylı futbolcular, Beşiktaş maçında adam başı yaklaşık 150 bin lira alacak. Sarı-kırmızılı oyuncuların ilk 11'de oynamalarına, sahada kalış sürelerine ya da 18 bulunmalarına göre bu rakam değişkenlik gösterebilecek.

Galatasaray'da yönetimin aldığı ikinci karar ise derbi öncesi Florya'da toplanmak oldu. Böylece hem göreve gelen yeni teknik kadro ile tanışma fırsatı bulacak olan idareciler, diğer taraftan da futbolculara moral verecek. Florya'ya çıkarma yapma kararı alan başkan Dursun Özbek, Beşiktaş sınavının önemini futbolcularına anlatacak ve galibiyetten başka bir sonuç beklemediğini dile getirecek.