Radikal karar! Tudor'un istediği ilk isim

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Tudor, Sarı kırmızılı yönetime raporunu sundu ve Chedjou ile devam etme kararı aldı.

Radikal karar! Tudor'un istediği ilk isim
Radikal karar! Tudor'un istediği ilk isim
GİRİŞ 21.02.2017 16:39 GÜNCELLEME 21.02.2017 16:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Unutulan Chedjou’yu ilk maçında savunmanın merkezine yerleştiren Tudor, Kamerunlu stoperin performansından memnun kaldı. Tudor’dan ‘1. stoperim Chedjou’ mesajını alan Dursun Özbek yönetiminin ise bu gelişme sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Hırvat hocanın, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Chedjou’yla devam düşüncesinde olduğu, yılda 2.2 milyon Euro alması nedeniyle yönetimin de çıkmaza düştüğü bildirildi. 32 yaşındaki oyuncuya aynı parayı vermek istemeyen kurmaylar, menajeriyle masaya oturacak.

TUDOR: "ÇOK İŞİMİZ VAR"

Bu arada Florya’ya ayak bastığı ilk günden itibaren ekstra çalışmalarla kısa sürede futbolcuların kondisyonunu artırmayı amaçlayan Igor Tudor, fiziksel olarak öğrencilerinin durumunu beğenmedi.

Hırvat hoca, futbolcuların ağır idmanlarda yorgun düşmesi ve ilk yarı çok iyi oynamalarına rağmen Çaykur Rize maçının ikinci yarısında takımın etkisiz kalmasını da “kondisyon” eksikliğine bağladı.

Yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan 39 yaşındaki genç çalıştırıcı, “Takımda eksik çok. İdman tempomuza alışmaları için biraz zamana ihtiyaç var... Bunu sağladığımız zaman bu takım bambaşka bir kimliğe bürünür. Ancak şu bir gerçek ki yapacak çok iş var” dediği öğrenildi.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 10
  • erol 7 yıl önce Şikayet Et
    ne tudormuş be görende bulunmaz hint kumaşı sanacak
    Cevapla
  • kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    olmayacak bi sulyo pulyo geliyo tum gal.saray ye de baska bi takim yonetimini dize getiriyo yazik olsun boyle yoneticilere bu kadar saflik cahillik olmaz
    Cevapla
  • Gazi 7 yıl önce Şikayet Et
    Tudor un voltajı da galatasaraya düşük geldi Duraseli denesinler ):):
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 7 yıl önce Şikayet Et
    elelemnın sözlemesi bitiyor tudor istedi diye kimse sözleşme yapmaz boş haber
    Cevapla
  • Oltulu 7 yıl önce Şikayet Et
    yok bu adamdan bir cacık olmaz.chedjoudan ne köy olur ne kasaba.3S (semih sabri selçuk) şutlanmadıkça da takım adam olmaz.
    Cevapla
  • oltulu 7 yıl önce Şikayet Et
    tam tersi hepsi iyi birer yedek olur. ancak sabri kalması şart, sağ bekte yedek yok.
    Cevapla
  • ... 7 yıl önce Şikayet Et
    Sabri tamam da semih selcuk niye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle