Karaman: G.Saray'a antrenman yaptırdık

Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, maçtan sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karaman: G.Saray'a antrenman yaptırdık
Karaman: G.Saray'a antrenman yaptırdık
GİRİŞ 18.02.2017 22:13 GÜNCELLEME 18.02.2017 22:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İşte te Hikmet Karaman'ın maç sonu değerlendirmeleri.

''Maçtan önce Galatasaray'a farklı bakmak gerekiyor. Değişen bir teknik direktör, değişen iki üç futbolcu... Ona göre biz de farklı çıktık. Gole kadar rakibin özelliklerine karşılık verdik. 0-0'lık bölümde kilit pasları iyi atabilsek skor avantajını önce biz elde edecektik. Yediğimiz golde Podolski'nin kalitesi vardı. Golden sonra oyunumuz iyi değil. Genç bir takımız. Recep Niyaz, Özgür Çek'e şans veriyoruz. Recep Niyaz'a diyorum ki Luka Modric'i izle. Türkiye'nin Modric'i olabilirsin.

İkinci yarı fiziksel olarak Galatasaray'ı bıktırdık. İkinci 45 dakika sonrasında resmen Galatasaray'a fiziksel antrenman yaptırdık. Çok koştuk, onları da koşturduk. Galatasaray 118 km koşmuş. Bakın daha önceki maçlarda bu kadar koşmamışlardır, biz koşturduk onları.

Kendini geliştirmekte olan bir takımız. 1-1'den sonra birçok ataklarımız var. İsmail'in kaçırdığı gol neydi öyle? Çok netti. Akhisar maçında da iyiydik ama kazanamadık. Rizespor iyi bir takım. İyi mücadele ediyoruz, bunu skora mutlaka yansıtacağız. İki tane yabancı futbolcu geldi. Onlarla beraber çok daha iyi bir takım olacağız.''

YORUMLAR 4
  • muho 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam dogru diyor
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    haftaya kayseri alacak senin havanı
    Cevapla
  • erdal 7 yıl önce Şikayet Et
    hikmet karaman galatasaraya oynadığın oyunu diğer maçlarda da oynasaydın şu an küme düşme potasında olmazdın. senin karın ağrın belli..
    Cevapla
  • UltrAslan 7 yıl önce Şikayet Et
    Yenseydin ozaman
    Cevapla