Tudor imzaladı! Real Madrid'den teklif gelirse...

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, Türk Telekom Arena'da düzenlenen törende 1,5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Tudor imzaladı! Real Madrid'den teklif gelirse...
Tudor imzaladı! Real Madrid'den teklif gelirse...
GİRİŞ 16.02.2017 15:36 GÜNCELLEME 16.02.2017 17:01
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor için TT Arena'da imza töreni düzenledi. Tudor ve Başkan Dursun Özbek basının karşısına çıktı

Dursun Özbek'in açıklamaları;

Performansa dayalı olarak Riekerink ile yola devam etmeme kararı aldık ve daha sonra uygun olan teknik adamlarla görüşmeye başladık, Tudor da karar aldık. Galatasaray Yönetimi başarıya odaklı bir yönetimdir. Tudor'un Galatasaray'da başarılı olacağına inancımız tamdır, kendisine başarılar diliyorum.

Dursun Özbek: Herkes haddini bilmeli

Karabükspor Başkanının cümleleriyle Galatasaray'ın Başkanı cevap vermez. Söylemlere dikkat etmeliyiz, şık değil" Kimse Galatasaray'a ahlak dersi veremez. Sen kimsin? Kim olursan ol kullanamazsın! Kınıyorum. Karabükspor başkanın kullandığı ifadeleri reddediyorum ve kullanan kişileri kınıyorum. Herkes haddini bilmeli.

Dursun Özbek: Derbi neden pazartesi gününe alındı?

Ben Beşiktaş ile konuşmadım, bize hiçbir şekilde haber verilmedi, bir gün önce gece yarısı öğreniyoruz. Bu değişikliğin bir çok etkisi var. Hassas nokta şu; bu davranış şekli. Allah aşkına bir mantık sürecinden geçirin; bu derbiyi neden pazartesi gününe alıyorsunuz? Biri çıksın açıklasın, bilelim.

Bugün takımlar Avrupa'da oynayacaklar ama hiçbirinin maçı Pazartesi günü değil. Derbi neden Pazartesi günü, sebep ne? Maç derbi olunca mı periyotlara dikkat etmek lazım? Herkesin yaptığı hareketlerin nereye gittiğini bilmesinde fayda var. Ben bu alınan kararı kabul etmiyorum. Federasyondan bizim sorularımızı cevaplamasını bekliyorum. Fikstürü düzenleyen kişiler benim muhattabım değil. Ben buradan başkana sesleniyorum.



Igor Tudor'un açıklamaları;

Hepimizin amacı Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmak. Bu büyük fırsat bana verildiği için teşekkür ediyorum. 2 forvetle mi 3 forvetle mi oynayacağız bunlar detay. Benim için önemli olan takım ruhu. Ben buna bakarım. Benim şu an odaklandığım takım halinde hareket etmek. Bu ilk başta kolay görünmüyor ancak biraz zamana ihtiyacımız var. Dizilişin çok önemi yok. Önemli olan top bizdeyken 10 kişiyle hücum etmek, top rakipteyken 10 kişiyle topun arkasına geçmemiz.

Beşiktaş sözleri...

Beşiktaş bu ligin en iyi takımı diye bir açıklamam olmuştu, ama ben şu an Galatasaray'dayım. Kalan 14 maçta şampiyon olmak için çalışacağız. Tek düşüncemiz bu.

Real Madrid'den teklif gelirse...

Igor Tudor, "Real Madrid'den teklif gelirse Galatasaray'ı bırakır mısınız?" şeklindeki soruya, "Gelecek için konuşmak şu an anlamsız." diye cevap verdi.

"Yaş meselesi abartılıyor"

10 yaşında Hajduk'ta futbola başladığımda da Juve'de de baskı vardı. Futbolun doğası bu. Tecrübe ve yaş meselesinin abartıldığını düşünüyorum. Önemli olan yaşınız değil, ne istediğiniz ve kararlılığınız. PAOK'ta 45 oyuncunun sakatlık yaşadığı haberleri doğru değil. Sadece biraz ortalamanın üzerindeydi. Galatasaray'da antrenmanların zorluk derecesinin ne olacağını çalıştıkça göreceğiz. Takım ruhu verirseniz taraftar gelir. Olmazsa da gelmez, sorunun cevabı basit. İyi oynayıp stada gelmelerini isteyeceğiz.

"Karabükspor Başkanı'nın açıklamaları yanlış"

Karabük'te hedefimiz ligde kalmaktı. Muhtemelen 3 galibiyet sonra ligde kalacaklardır. %90 ihtimalle sözümüzü tutmuş bulunuyoruz. Eski başkanıma minnettarım ama 2 gün önce yaptıkları açıklama yanlış. Bu futbol. Bu gayet normal. Bir hoca gönderildiği zaman futbol bu diyoruz. Bırakırken neden "futbol bu" demiyoruz? Siz hocayı yollarken normal, hoca bırakırken normal değil mi yani? Türk takımlarında 10 civarında hoca gitti. Gönderilince, 'Futbol bu' diyoruz. Ahlaktan bahsetmiyorlar, gidince mi oluyor?

"Sneijder önemli bir futbolcu"

Dün takımla ilk toplantımı yaptım. Kafalarını çok karıştırmak istemedim. Ama ilk konuştuğumuz şey defans oldu. Galatasaray gibi büyük bir takım her zaman ofansif oynamalı. Ama tüm takım egolarını kenara bırakıp birlikte savunma yapmalı. Wesley Sneijder, önemli bir futbolcu. İlişkilerimiz iyi olacaktır. Tıpkı diğer oyuncularımda olacağı gibi.

YORUMLAR 41
  • sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    bu gün karabüğü satan yarın neleri satmaz ki
    Cevapla
  • yunaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Karabükspor başkanı aynı erkekliği fb başkanı Aziz Yıldırım efendiye yapsın.
    Cevapla
  • SSS 7 yıl önce Şikayet Et
    Özbek herkes haddini bilmeli diyor. Peki adamlar için her şey iyi digerken o teknik tirektör bozuntusunu ayartmak ne demek bir açıklasın bakalım.
    Cevapla
  • açıklamasıbu 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten o maddeyi sözleşmeye takım kötü giderse hocayı kovmak için koymuşlar hoca onları kovmuş :)
    Cevapla
  • uur 7 yıl önce Şikayet Et
    galatasaraylıyım etik olmayan bir transfer hiç beğenmedim bu durumu yönetimin istifa etmesi gerek
    Cevapla
  • YasinBaba 7 yıl önce Şikayet Et
    ne reali arkadaş dalga geçiyor heralde basıncı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle