G.Saray'ın başı dertte! UEFA yolu göründü

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, Galatasaray'ı TFF'nin ardından UEFA'ya şikayet edeceklerini duyurdu.

G.Saray'ın başı dertte! UEFA yolu göründü
G.Saray'ın başı dertte! UEFA yolu göründü
GİRİŞ 16.02.2017 09:14 GÜNCELLEME 16.02.2017 09:54
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut, "Sabah talimat verdim hem TFF hem UEFA'ya şikayet için yasal haklarımızı kullanacağız. Yalnız Tudor'a değil, Galatasaray Başkanı ve yöneticilerine de kırgınım. Beraber çalıştığımız hocayı içeriden ayartarak oraya götürmek yakışmadı. Bunlar tarihe kara leke olarak düşecek ve yıllarca konuşulacak bir olay olacaktır.

"Biz Galatasaray camiasına saygılıyız ama..."

2 gün önceden bitirdiklerini duyduk onların. Gizlediler, yalan söylediler hiç hoş olmayan şeyleri yaşadık. Çıkıp yüreklice 'biz görüştük, imzayı attık ve anlaştık' denebilirdi her iki kesimden de. Hem Tudor hem de Galatasaray açısından maalesef yanlış şeyleri yaşadık. Biz Galatasaray camiasına saygılıyız ama bugün olan başkan ve yönetime hiçbir şekilde saygımız olmaz. Onların bu yaptığı hareket, Karabükspor'a yapılan çok büyük bir haksızlıktır. Bizim onlarla artık bir işimiz olamaz.

"Tudor'u kimse tanımıyordu"

Dünyanın sonu değil, Tudor'u buraya getirdiğimizde kimse tanımıyordu ve bilmiyordu. Karabükspor iyi oynuyorsa biz de iyi transferler yaptık her şey ona bağlanmasın. Şu andan itibaren biz de hoca çalışmasına başladık. İnşallah kısa sürede netleştiririz.

"Tudor'un bizden aldığı ücret..."

Bizde yardımcı hocalar dahil 600 bin euro alıyordu. Orada rakam artmış ama bizi ilgilendiren bir konu değil. Yeni hoca çalışmalarına başladık. Biz olayın bir anda ortasında bulunduk ve hocasız kaldık. Ama şu andan itibaren çalışmaya başladık.

"Vedalaşarak ayrılmadık"

Eğer geldiği kulüp, personeli, futbolcular ve Karabük'ten ayrılırken kaçar gibi giden biri, hak hukuk açısından konuları da doğru bulmuyorum. Vedalaşarak ayrılmadık. Kaçarcasına giden bir Tudor var." dedi.

KAYNAK: RADYOSPOR
YORUMLAR 15
  • iyi oldu 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu size iki gün sonra GS gelir çiçek atarsınız FB gelir taş atarsın beter olun inşaallah
    Cevapla
  • Körfez 7 yıl önce Şikayet Et
    mecliste 1,2 milyon telefon faturası gelen vekilin genel başkanı ne demişti, yapılanda hukuki bir yanlış yok, sadece etik değil demişti,sonuç ne oldu devlet paşa paşa ödedi, ....aynı durum...
    Cevapla
  • idris 7 yıl önce Şikayet Et
    tudor haklıdır bir daha bu fırsat eline gelmiyebilir
    Cevapla
  • Yavuz Selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Kanun ve kural her zaman adaleti yansıtmaz. Sözleşmedeki tazminat kurallar gereğidir ama adaletli ve etik midir? Bunun gibi bir sürü olay var ülkemizde... inşaallah değişiriz...
    Cevapla
  • cimbom 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamalar haklı ama bu futbol maalesef büyük balık küçük balığı hammm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle