Galatasaray'dan Karabük'e flaş cevap!

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, GSTV'de Serbay Şenkal'ın sorularını yanıtladı.

Galatasaray'dan Karabük'e flaş cevap!
Galatasaray'dan Karabük'e flaş cevap!
GİRİŞ 15.02.2017 20:51 GÜNCELLEME 15.02.2017 20:51
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Nazifoğlu, Hırvat Teknik Direktör Igor Tudor'un transferinin perde arkasını şu sözlerle aktardı: "Sportif AŞ ve yönetimde teknik direktör konusu konuşuldu. Riekerink ile yolların ayrılmasına karar kılındı. Igor Tudor'un sözleşmesinde çıkış maddesi olduğu öğrenildi. Konuyu başkanımızın önünü getirdik; yönetim kurulu da kabul etti. Gönül ister ki böyle bir durumda olunmasın ama kontratlar karşılıklı yapılır…"

"Kendilerine yakışmadı"

Levent Nazifoğlu, Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut'un basına yansıyan sözleri için de "Karabük başkanının öfkesini bir yere kadar anlayabiliriz. Ama ağır kelimeler kullandı. Kendilerine yakışmadı. Hatta Anadolu takımlarına yapılan darbe olarak niteledi. Galatasaray düşmanlığı yaratacak sözler kullandı. Buna gerek yoktu. Bizde de böyle kontratları olan futbolcular var. Çıkış maddelerine uyan paralar getirdiklerinde giderler. Bizim aklımıza ise bu sözler gelmez" ifadelerini kullandı.

"Tudor otoriter biri"

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nazifoğlu, yeni teknik direktör Igor Tudor için de "Çok enerjisi olan ve karşı tarafı etkileyen bir kişiliği var. Otoriter biri. Allah bizim oyuncularımıza kolaylık versin. Her şey deha güzel gidecek; hocanın oyuncularla olan alışverişini güzel gördüm. Camiamıza hayırlı olsun" dedi.

YORUMLAR 12
  • ertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Ağlayanın malı gülene hayır etmez.
    Cevapla
  • nnali 7 yıl önce Şikayet Et
    ammada abartılıyor algı yapılıyor.profösyönellik niye var serbest kalır maddesini genişletip sezon ortası gidemez deseydiniz ne yani transfer niye var saçamlıyorsunuz Galatasarayı suçlayamazsınz
    Cevapla
  • frkn.. 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ben bir GALATASARAY'lı olarak burada her iki takım da hatalı karabük kontratı düzgün yapacaktı , galatasaraya da bu şekilde almayacaktı ama şu varki olan oldu önümüze bakalım ne kadar yazssak konuşsak boş hani bi söz varya sen hiç kırılan bardakdan su içtin mi sen hiç bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi bizimki bu hesap GALATASARAY'dan vazgeçemeyiz .
    Cevapla
  • İsa çeçen 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne sizin nefe tudorun davranışı yakışık almadı
    Cevapla
  • Adalet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayı bütün Galatasaray camiasına yıkmak ne kadar doğru değilse Tudoru bu şekilde getirmekte o kadar yanlış. Galatasaray camiası bunu kabul etmiyor hatta Gitsin Özbek i ve yönetiminide kabul etmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle