Galatasaray'da gündeme gelen sürpriz isim!

Galatasaray yönetiminin dün yaptığı toplantının perde arkasında yaşananlar ortaya çıktı.

Galatasaray'da gündeme gelen sürpriz isim!
Galatasaray'da gündeme gelen sürpriz isim!
GİRİŞ 15.02.2017 08:49 GÜNCELLEME 15.02.2017 08:49
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yeni teknik adam arayışlarında flaş bir isim ortaya atıldı. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini, yönetimin gündemine geldi. Ancak İtalyan teknik adama ulaşmaya çalışan sarı kırmızılılar, yanıt alamadı.
 
ŞAŞ, ÇETİNER VE KORKMAZ'A ÖZBEK'TEN VETO
 
Yerli teknik direktörler konusunda ise uygun bir isim bulunamadı. Bazı yöneticiler Hasan Şaş, Raşit Çetiner ve Bülent Korkmaz isimlerini öne sürse de başkan Dursun Özbek tarafından kabul edilmedi.
 
"EN DOĞRU İSİM IGOR TUDOR"

 
Toplantıda başkan Dursun Özbek, en doğru ismin Kardemir Karabükspor ile başarılı bir sezon geçiren Igor Tudor olduğunu ifade etti.
 
Hırvat teknik adamın menajeriyle İstanbul'da bir araya gelindi. Tudor'un da Galatasaray'a gelmeye sıcak bakmasıyla 1.5 yıllık prensip anlaşmasına varıldı.
 

YORUMLAR 10
  • mert 7 yıl önce Şikayet Et
    Başkanlar istemediğinde tazminatını verip t.direktör gönderirken etikte. t.direktör kalmak istemeyip tazminatını verip başka bir kulüple anlaşınca niye etik olmasın. olaya geniş açıdan bakın. profesyonel kulüpler bunlar...ha sözleşmende ona göre madde koyarsın o zaman etikliği konusunda tartışılır. ama her şey kurallara uygun.
    Cevapla
  • akan 7 yıl önce Şikayet Et
    yilmaz vuralllllll
    Cevapla
  • yorumcu 7 yıl önce Şikayet Et
    tudor'un sözleşmesine 150 bin dolara serbest kalır maddesi koyuyorsun ve 150 bin dolara serbest kalınca kızıyorsun?
    Cevapla
  • dusunur 7 yıl önce Şikayet Et
    ben tudorun kovulmasi halinde alacagi tazminati merak ettim karabukspor ona ne kadar yazdi acaba
    Cevapla
  • emekli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu takımın en büyük sıkıntısı, kendileri zengin fikirleri ucuz adamlar tarafından basiretsizce yönetilmesidir. nerede görülmüştür. birini beğenmeyeceksiniz sonra başka birini getirip hem sahip çıkıp hemde 12 saat sonra göndereceksiniz. başkana soruyorum. şirketinde bu şartlarda muhasebeci çalıştırır mı. buna cevabı hayır ise ceketini alsın ve gitsin. insanların aklıyla alay etmesinler. taraftar dediğin sizin için bağırıp çağıran kuzu kuzu bilet alan kaz değildir.
    Cevapla
  • faust 7 yıl önce Şikayet Et
    hiç etik değil, karabük napsın şimdi.
    Cevapla
  • Amerikalı 7 yıl önce Şikayet Et
    peki Karabük gönderseydi, igor ne yapacaktı.. mantıklı olalım. adamla 1 yıllık sözleşme yapmışsın. 150 bin dolar tazminat... sana güveniyorum demektir bu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle