Galatasaray almadı devler peşine düştü!

Galatasaray’ın sezon başında almadığı Çağlar Söyüncü, Freiburg’daki performansıyla ManU, City, Porto ve Roma gibi devleri peşine taktı.

Galatasaray almadı devler peşine düştü!
Galatasaray almadı devler peşine düştü!
GİRİŞ 10.02.2017 10:17 GÜNCELLEME 10.02.2017 10:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Altınordu'dan sezon başında 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Bundesliga ekiplerinden Freiburg'a transfer olan Çağlar Söyüncü, performansıyla Galatasaray'ı pişman etti. Sarı-kırmızılı takım, 20 yaşındaki milli stoperi yaz döneminde gündemine almış ancak pahalı olduğu gerekçesiyle vazgeçmişti.
 
Çağlar, Freiburg'da sergilediği futbolla dikkatleri çekerken, Avrupa'nın devleri peşine düştü. İngiliz basını, Manchester United, Manchester City, Roma ve Porto'nun genç stoperin menajeriyle irtibata geçtiğini duyurdu. Jose Mourinho hayranı Haberde, Çağlar'ın, "Mourinho'nun sadece teknik adamlık değil futbol felsefesine de hayranım. Onunla çalışmak isterim" sözlerine yer verildi. 1.87 boyundaki Çağlar, Bundesliga'da 16 maçta 1 asist yaptı.
 

YORUMLAR 1
  • Berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray bu güne kadar hangi iyi oyuncuyu aldı geliştirdi de iyi fiyata satıp kar etti ki... Hep diğer takımların bitik oyuncularını getiriyor. Örnek Cavanda Tarık Çamdal... Ha birde sakatları alıyor. Oynatmadan geri getiriyor.
    Cevapla