Galatasaray'da Chedjou kararı verildi

Stoper bölgesinin Ahmet Çalık ile güçlendiren Galatasaray'da Chedjou toplantısı yapıldı ve affedildi.

Galatasaray'da Chedjou kararı verildi
Galatasaray'da Chedjou kararı verildi
GİRİŞ 24.01.2017 14:01 GÜNCELLEME 25.01.2017 03:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Chedjou, Galatasaray'da kaldı, transfer olmuyor. Yasin Öztekin'den sonra bir af da Chedjou'ya çıktı. Tuzlaspor maçında gördüğü kırmızı karttan sonra süresiz kadro dışı bırakılan Aurelien Chedjou için Galatasaray'da karar verildi.

Af çıkan Kamerunlu Chedjou takıma geri döndü. Chedjou, gelen teklifler için Galatasaray'dan aldığı parayı şart koşmuş ve anlaşma sağlayamamıştı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Chedjou, Galatasaray'da kaldı. Son dönemde yaşanan sakat ve cezalılardan sonra stoper bölgesinde sıkıntı yaşayan Galatasaray Chedjou'yu affetme yoluna gitmiş oldu.

"CHEDJOU GİDİYOR" DENMİŞTİ

Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, "Chedjou kadro dışı. Gönderilecek. Teklif var yurt dışından. Para almadan vereceğiz. Kalan parasını vermeyeceğiz" sözleriyle oyuncunun gönderileceğini açıklamıştı. Jan Olde Riekerink'in de sezon sonuna kadar oyuncudan yararlanmak istediği bildirildi.

Trabzonspor Chedjou'ya yılda 1 milyon 600 bin euro önermişti ancak reddedildi. Chedjou bu sezon G.Saray'da 15 maçta görev yaptı ve 1 gol attı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Fatih 1453 7 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir Galatasaraylı olarak çok sevindim özelliklede içinde bulunduğumuz duruma bakılınca çok isabetli oldmuş. Bizim taraftar geldi geleli adama yükleniyor yanına uyumlu bir stoper bulamadıkları için adamı kötü gösteriyorlar...
    Cevapla
  • Asaf 7 yıl önce Şikayet Et
    klasik gs cezaları. yasin abone oldu zaten. ceza ver, bir hafta kadro disi birak sonra affet. inandiriciliginiz kalmadi
    Cevapla