Galatasaray flaş ayrılık! Nigel de Jong kesin gidiyor mu?

Son dakika transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray'da forma giyen ve bir türlü istenilen performansı gösteremeyen Nigel de Jong gidiyor mu? Hollandalı oyuncu ile ilgili çok önemli detaylar ortaya çıktı

Galatasaray flaş ayrılık! Nigel de Jong kesin gidiyor mu?
Galatasaray flaş ayrılık! Nigel de Jong kesin gidiyor mu?
GİRİŞ 25.01.2017 09:00 GÜNCELLEME 25.01.2017 10:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

25 Ocak salı itibariyle Galatasaray transfer haberleri gelmeye devam ediyor. Galatasaray'ın transfer sezonunun son gününde Los Angeles Galaxy'den transfer ettiği Nigel De Jong, Bundesliga yolcusu. Alman ekibi Hamburg, Nigel de Jong'un transferi için teklifte bulundu. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

BONSERVİSSİZ GELDİ

Ajansspor'un haberine göre; 31 Ağustos'ta LA Galaxy'den bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen Hollandalı orta saha 2006-2009 yılları arasında Hamburg forması giymişti. De Jong Galatasaray'dan yıllık 2.5 milyon Euro alıyordu.

Tolga Ciğerci'nin sakatlanmasıyla birlikte ilk 11'e yerleşen 32 yaşındaki orta saha bu sezon Galatasaray formasıyla 16 resmi maça çıkarken 1 gol kaydetti.

ORTA SAHA ROTASYONU AZALACAK

Devre arasında Garry Rodrigues ve Ahmet Çalık takviyelerini yapan Galatasaray eğer De Jong'u Hamburg'a gönderirse orta saha rotasyonu oldukça daralacak. Kasım ayından bu yana sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci henüz forma giyemezken rotasyonda Selçuk İnan'ın haricinde sadece 19 yaşındaki Birhan Vatansever bulunuyor.

YORUMLAR 1
  • fatih 7 yıl önce Şikayet Et
    bedavaya geldi diye hemen satmaya çalışıyorlar bul bakalim verilen paraya ayni ayarda bulabilecekmisin bu yönetimin en iyi yapacagi iş istifa etmektir
    Cevapla